Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Обрадовић: „Ако нам се укаже шанса…“

Црвена звезда мтс ће имати тежак испит у Евролиги пошто у Београд стиже руски великан ЦСКА из Москве. Очекивања пред сусрет 5. кола елитног кошаркашког такмичења изнео је тренер наше екипе Саша Обрадовић:

– „С`обзиром на квалитет који поседују на свим позицијама, оправдано су један од фаворита за освајање Евролиге ове сезоне. Главна претња нам стиже у бековима, Џејмсу и Клајбурну, док Милутинов и Шенгелија као изузетна појачања праве баланс са изузетно снажном унутрашњом и спољном линијом“, рекао је стратег српског евролигаша.

Он истиче да је велики хендикеп изостанак публике.

– „Да су против Жалгириса били навијачи у хали, вероватно бисмо добили утакмицу, енергетски и на било који начин доносе много, иако некада могу да буду и „претња“ да се не сагори на терену. Овде се прелепе атмосфере праве и свакодневница су. Утакмица са ЦСКА у некој ситуацији са навијачима би можда ишла другачијим током, али овако ми имамо положај неке „ундердог“ екипе која вреба да скине фаворита – и што да не, ако нам се укаже шанса треба је искористити“, завршио је Обрадовић.

Утакмица 5. кола Евролиге Црвена звезда – ЦСКА на програму је у четвртак 22. октобра од 20.45 часова.

Повезане вести

Leave a Comment