Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Лојд: „Не занима ме лична статистика. Желим да Звезда побеђује“

У утакмици у којој је низ играча Саше Обрадовића урадио понешто добро, а понешто сјајно, црвено-бели су остварили победу која ће им дати велики подстицај за сезону која је тек почела. Губили су 14 поена разлике, играли против Данијела Хекета који је дао 19 поена у четвртој четвртини, али су показали зубе када је било најважније! Савладан је ЦСКА после продужетка са 86:84.

Сјајни амерички бек Џордан Лојд убацио је чак 31 поен, укључујући и полагање за победу у претпоследњем нападу продужетка. Тако је постао херој тек другог евролигашког тријумфа Звезде против “Армејаца”!

На питање да прокоментарише своје бројке, као из топа је одговорио:

– „Не занима ме лична статистика нити колико кошева сам постигао. Хоћу само да помогнем тиму, желим да Звезда побеђује. Због тога сам овде.“

Детаљније је прокоментарисао меч сјајни Американац.

– „Тренер нам је рекао да дигнемо главу када је било тешко, на крају смо остварили велику победу захваљујући агресивној игри. Невероватан посао су одрадили играчи са клупе, Рит је имао кључну блокаду.“

Кошаркаши Црвене звезде у наредном 6. колу Евролиге гостују у Москви екипи Химкија која тренутно са скором 0-4 зузима последе место на евролигашкој табели.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/fantasticni-dzordan-lojd-ne-zanima-me-statistika-hocu-samo-zvezda-da-pobedjuje-241239/

Повезане вести

Leave a Comment