Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Обрадовић: „Показали смо карактер и остварили велику победу“

Кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су у оквиру петог кола регуларног дела Евролиге екипу ЦСКА из Москве са 86:84. Своје импресије после овог сјајног меча изнео је и стратег црвено-белих, Саша Обрадовић:

– „Дефинитивно, Лојд је имао сјајно вече и покренуо је читав тим у тренуцима када је ишло лоше. У почетку смо их превише респектовали и правили грешке, међутим, касније смо показали карактер и на крају остварили велику победу. Овакав тријумф без наших навијача, је у многоме још и већа. Нисмо нажалост могли да поделимо радост са њима“ – рекао је Обрадовић, а потом и додао:

– „Сви играчи дали су велики допринос и ти у различитим фазама. Прво Лојд, затим Куриџа, а онда Давидовац и Рит били су наши покретачи. Рочести је без утакмиа, али је имао пар одличних додавањја. Добар дух и атмосфера на тренунгу је пренето и на терен. То ме радује.“

За крај је прокоментарисао продужетак и Дејана Давидовца.

– „Сам продужетак је показао и наш велики карактер. Велики подстрек за читав тим! Што се тиче Давидовца, тада сам звао акцију за њега! Он е наш пројекат за неколико позиција и онда када побегне од лопте то ме нервира. Он је на крају пресудио, али недостаје му тај безобразлук“– закључио је Обрадовић.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/sampionske-reci-obradovica-karakter-je-presudio-241247/

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE окт 23, 2020 at 10:31

SVAKA ČAST TRENERČINO..SVE POHVALE..OVO JE TVOJA POBEDA

Reply

Leave a Comment