Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци ремизирали против Трајала

Ремизирали су изабраници Марка Неђића на гостовању крушевачком Трајалу у оквиру 15. кола Омладинске лиге Србије. Голове за наш тим постигли су Урош Бранковић и Душан Икановић, а упркос бројним приликама за црвено-беле, меч је завршен резултатом 2:2.

Трајал – Црвена звезда 2:2 (1:1)

Стадион: „СЦ Борац“, Крушевац.

Судија: Данило Грујић.

Стрелци: Ђаковић у 34. и Димитријевић у 74. минуту (из једанаестерца) за Трајал, а Бранковић у 24. и Икановић у 69. минуту за Црвену звезду.

Трајал: Грујичић, Ђаковић, Анђелковић, Јовановић (од 72. Соколовић), Милошевац, Димитријевић, Милосављевић, Весић, Ђокић (од 72. Стојановић), Чоловић, Марковић.

Црвена звезда: Илић, Деспотовски, Ђурић, Крстић, Икановић (од 75. Гајинов), Пантић (од 65. Ј. Митуљикић), Ћурић, Стојановић (од 65. Н. Митуљикић), Кнежевић, Бранковић, Бачанин (од 79. Боровић).

Жути картони: Грујичић (Трајал), Крстић, Ј. Митуљикић (Црвена звезда).

Могао је Стојановић већ у трећем минуту да погоди мрежу Грујичића, али је са неколико метара шутирао преко пречке. Пет минута касније, на другој страни је и дебитант на голу Илић имао посла, али је показао квалитет одбранивши шут Марковића са ивице казненог простора.

Кнежевићу је мало недостајало у 20. минуту да главом после центаршута Ђурића погоди мрежу, а онда је Бранковић у два минута – два пута матирао Грујичића, али само једном регуларно. Прво је у 23. минуту, био најсналажљивији у петерцу домаћина, али се нашао у недозвољеној позицији па је гол поништен, али је само шездесетак секунди касније, после сјајног продора Бачанина по боку, највиши у скоку био Бранковић, а Грујичић немоћан да заустави ударац. Ипак, изједначили су домаћи преко Ђаковића који се у 34. минуту само поклонио у нашем петерцу и матирао Илића, па се на полувреме отишло са нерешеним резултатом.

Мало је недостајало Деспотовском у 49. минуту да се после сјајног убацивања упише у стрелце, али није завршио акцију како је желео, а два минута касније је и Стојановић после добре повратне лопте шутирао, међутим, поред стативе. Претио је расположени Бранковић у два наврата ударцима са дистанце, али се резултат није мењао, премда је наш везиста добрано намучио Грујичића, поготово код другог шута, када је чувар мреже крушевачког тима крајњим напорима успео да одбрани.

Исплатила се иницијатива наших фудбалера у 69. минуту. Погодио је Икановић практично из „мртвог“ угла, након што је сјајно прошао по левој страни, и када је деловало да ће наш бек да центрира, он је шутирао директно на гол Грујичића који је излетео и на мајсторски начин довео црвено-беле до предности. Ипак, пет минута касније, несмотрено је Икановић стартовао над Милошевцем у казненом простору нашег тима, а прецизан са беле тачке био је Димитријевић. Могао је Никола Митуљикић у 80. минуту да преломи меч када је изашао пред Грујичића, али је голман домаћих сјајно „ушао“ у шут нашег офанзивца и одбранио. Упркос бројним нападима нашег тима у финишу меча, утакмица је завршена резултатом 2:2.

The post Омладинци ремизирали против Трајала appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment