Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Јавор

Фудбалери Црвене звезде сутра од 21 час дочекују екипу Јавора у оквиру 12. кола Суперлиге Србије на стадиону „Рајко Митић“. Ово ће бити 28. дуел између црвено-белих и екипе са запада Србије.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

До сада смо се са екипом из Ивањице сусрели 28 пута. Први сусрет одигран је првог септембра у Ивањици 1969. године када је тим Миљана Миљанића славио резултатом 3:0 головима Михаиловића, Лазаревића и Арнејчића. Црвена звезда је у дуелима са ивањичким суперлигашем забележила 21 победу, два ремија и само пет пута је била поражена уз гол разлику 51:18 у корист нашег клуба.

Последњи дуел против Јавора на Маракани одигран је прошле сезоне када је тим Владана Милојевића стартовао првом првенственом победом 20. јула против Ивањичана резултатом 2:0. Голове су постигли Бранко Јовичић и Ел Фарду Бен.

БУДИ УВЕК УЗ ЗВЕЗДУ

Директан пренос утакмице против Јавора можете пратити на каналу Аренаспорт 1 са почетком у 21 час. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше момке и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на сваком мечу из минута у минут, као и на званично Твитер налогу нашег клуба.

ФОРМА ЕКИПА

Црвено-бели су успели да у претходном периоду забележе резултат за понос. Наиме, у 11 мечева колико су до сада одиграли у Суперлиги, изабраници Дејана Станковића забележили су 10 победа и један реми уз гол разлику 35:4 у корист нашег тима. Ивањички суперлигаш налази се на 12. позицији са 14 освојених бодова. У претходних пет мечева забележили су једну победу, два ремија и два пораза.

РЕЧ ДЕЈАНА СТАНКОВИЋА

Имали смо две тешке утакмице против Партизана и Хофенхајма и логично је да буде промена у стартној постави. Биће ротације, као и играча који ће одморити. Шансу ће добити играчи, нећу да кажем који су мање играли, јер су за мене сви стартери, али биће промена. Што се повређених фудбалера тиче, једва чекам да се врате, пре свега мислим на њихово здравље и заиста бих волео да их имам на располагању. То су играчи врхунског квалитета, доносе огроман квалитет и равнотежу у наше тиму. Ипак све зависи од тестова. Иванић је почео са тренинзима, па ћемо видети – рекао је Станковић.

СУДИЈА МЕЧА

Главни арбитар меча Црвена звезда – Јавор биће Драган Чоловић из Рашке. Помагаће му Немања Петровић и Милан Пашајлић.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Недеља, 25. октобар:

Бачка – Инђија од 14 часова;
Нови Пазар – Рад од 14 часова;
Златибор – Војводина од 14 часова;
Мачва – Напредак од 16 часова;
Пролетер – Вождовац од 16 часова.

Понедељак, 26. октобар:

Металац – Радник од 17 часова;
Раднички Ниш – Партизан од 17 часова;
Спартак – Младост од 17 часова;
ТСЦ – Чукарички од 17 часова.

The post У сусрет противнику – Јавор appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 окт 25, 2020 at 23:04

STANKOVIĆU MARŠ IZ ZVEZDE I VODI RETARDE NIKOLIĆA,GAVRIĆA,ERAKOVIĆA,GOBELJIĆA…IMAŠ LI TI OČI DA VIDIŠ DA SU TO NULE OD IGRAČA,POSEBNO NIKOLIĆ . MOŽE LI NEKO DA MI KAŽE KO NJEGA DRŽI U ZVEZDI I ZAŠTO ? MARŠ IZ ZVEZDE JOŠ NOĆAS .

Reply
dusan окт 25, 2020 at 22:59

ovo polako postaje nepodnosljivo

Reply

Leave a Comment