Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Кикс наших фудбалера – ћорцима по Јавору

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЈАВОР 0:0

Након репрезентативне паузе и Звездине, резултатски неуспешне, премијере у Лиги Европе, наш тим се окренуо обавезама у Супер лиги Србије. У 12. колу домаћег такмичења на мегдан нам је дошао Јавор, који је успео да сачува мрежу и за Ивањицу однесе велики бод.

Чак петорица играча испод 21 године у нашем тиму!

Утакмица се, као и све овосезонке, играла без присуства публике, по нешто хладнијем времену (у највећој мери због касног почетка меча). Дејан Станковић је, због здравственог билтена и умора појединих играча, имао прилику да шансу пружи и онима који често не фигурирају као стартери. Тако је Борјана на голу заменио Поповић, а бековски пар чинили су млади Радуловић (лево) и Гобељић. Између њих двојице, своју шансу (већ у континуитету) је добио Ераковић чији је први колега био Радован Панков. Стартна петорка на средини терена састављена је од опорављеног Иванића, Николића, Гаврића, Спиридоновића и Петровића, док се у шпицу напада поново нашао Бен. Бену је ово била стота званична утакмица за наш клуб.

Висок пресинг и офанзива Јавора на старту.

На старту меча Јавор је покушао да игра офанзивно, уз високи пресинг на нашој трећини терена. Тако су у уводним минутима извели неколико опасних напада, а један од њих је Јевремовић са 6-7 метара завршио атрактивним шутем пар метара поред гола. У сваком случају је лепо било видети тим из наше лиге који је покушавао да се надиграва на „Рајку Митићу“. Такав пресинг је помало и збуњујуће деловао на наше играче.

Високо постављени играчи у љубичастим дресовима наговестили су веома узбудљив меч, јер Звезда брзом транзицијом итекако зна да кажњава и најмање грешке наших суперлигаша. Ипак, ни гости нису могли превише да издрже јак темпо, па су црвено-бели полако преузимали иницијативу.

Први какав-такав покушај наш тим је имао тек у 16. минуту, када је Радуловић са леве стране упослио Гаврића у шеснаестерцу. Овај је пробао из прве, али је преслабо то било за Лазовића. Исти играч, са истим епилогом покушао је и у 20. минуту, из слободног ударца искоса са леве стране. Позиција из које би се ретко који играч усудио да упути шут на гол.

Од брањења до безидејног поседа.

Иако је млади Андрија Радуловић меч започео као леви бек, можемо рећи да је био један од најзапаженијих наших играча у офанзивним кретњама и поставкама. Штавише, у првих 20-ак минута меча, већину времена провео је на половини гостију, посебно када је спласнула њихова офазнива. Пуних 30 минута Црвена звезда није озбиљно припретила Лазовићу. Кружили смо око шеснаестерца, без идеје како да дођемо до изгледне прилике, али и без удараца са дистанце. Извели смо и три корнера, имали један слободан ударац, међутим ни ти прекиди нису помагали. За то време, Јавор је вребао из контранапада, после којих је готово увек била подигнута офсајд заставица.

Звезда се пробудила након пола сата игре – али, без гола.

Један од најозбиљнијих покушаја наших играча видели смо у 31. минуту, када је са шеснаест метара шутирао Спиридоновић, па је лопта након качења једног играча у љубичастом завршила у корнеру. А након истог, Црвена звезда долази и до прве велике прилике – истрчао је Лазовић како би избоксовао лопту, али је тиме успео да „пронађе“ нашег Николића, на ивици казненог простора. Шут из полуволеја на празан гол није био прецизан. Пар минута касније, Спиридоновић је имао прилику из слободног ударца изведеног са идеалне позиције, али се лопта од живог зида одбила у корнер. Требало нам је мало времена и пар покушаја, како бисмо нешто агилније почели да нападамо.
У 38. минуту имали смо стопостотну шансу, или боље рећи две стопостотне шансе. Након одлично убачене лопте са десне стране, у гужви из петерца Иванић је испружио ногу тек толико да лопту скрене ка противничком голу. Сјајном интервенцијом Лазовић одбија лопту тачно до Гобељића, чији веома неартикулисан ударац из непосредне близине завршава преко гола.

Да се Јавор није у потпуности успавао, показали су акцијом из 44. минута, када је одлично центрирао Маричић са десне стране. Гобељић је, ипак, успео да засмета Звеканову, чији је шут главом отишао далеко изнад пречке. То је уједно било и последње узбуђење у првом делу меча.

У добрим приликама након 45 минута, наш тим је водио 2:1. Прву праву шансу видели смо веома брзо, када је Јевремовић шутирао поред гола са 6-7 метара. У моментима када је спласнула офанзива Јавора, кренуло је наше кружење око казненог простора гостију. То „кружење“ појачано је тек након пола сата, па смо успели да створимо и две изгледне прилике: преко Николића и преко дуета Иванић-Гобељић. А што се резултата тиче – било је 0:0, па Звездина публика крај малих екрана није могла бити задовољна нити резултатом, нити малим бројем шанси.

Трострука измена Станковића на старту другог полувремена.

Два омладинца (Радуловић и Гаврић) и Срђан Спиридоновић изашли су из игре и своје место уступили искусним Родићу, Фалћинелију и Катаију. Тада је Италијан постао наш најистуренији играч, док се Бен вратио на своју природнију, крилну позицију. Задовољан игром својих изабраника, тренер Јавора није променио ниједног играча.
За разлику од почетка меча, сада су црвено-бели били ти који су офанзивнијом игром отворили полувреме, али први озбиљнији покушај имали су љубичасти преко Оташевића у 50. минуту – са дистанце, поред гола, а успут је и Поповић био прилично добро постављен. Два минута касније, Фалћинели је био избачен у изгледну прилику, али помоћник је сигнализирао непостојећи офсајд. Била је то једина судијска грешка на данашњем мечу.

Шанса, пенал, па још једна шанса – и опет ништа.

У 54. минуту извели смо школску контру 4-на-3. Дуго је вукао лопту Иванић, одлучио се да упосли Бена на десној страни, који се наместио, гађао, али његов покушај одлази неколико метара поред гола. Није то био прецизан шут, иако је позиција била добра. Ипак, пет минута након тога наш тим долази и до највеће прилике у фудбалу – једанаестерца. Иванић је фантастично упослио Катаија између два гостујућа играча, од којих је један (Маричић) изгубио равнотежу и пао преко нашег „магика“. Одговорност је преузео Иванић, али га је „сачекао“ Лазовић, па на послетку и зауставио његов шут са беле тачке. Шансу да се исправи имао је већ у 61. минуту, након паса Фалћинелија у срце шеснаестерца. Иванић је брзо реаговао, али и траљаво шутирао поред гола са ивице петерца. Тада смо већ, урпкос слабијој игри, могли да констатујемо да смо заслужили вођство.

Лазовић брани и немогуће, а нешто наши и промашују.

Период око седамдесетог минута донео нам је још неколико узбуђења. Најпре је Катаи шутирао из близине, када се сјајни Лазовић још једном истакао и скренуо лопту у корнер. Након центаршута веома запаженог Катаија, лопта је прелетела голмана, све играче и на крају стигла до Ераковића чији шут главом на празан гол стиже само до спољњег дела мреже. Црвена звезда је имала лопту у поседу око 70% времена, стварала чак и прилике, али још увек није било промене резултата. Ипак, како је време одмицало све су нервознији били наши играчи, а тада је Станковић посегао и за последње две измене: Павков и Вукановић су ушли уместо индиспонираних Иванића и Бена.

Тешко је рећи шта је била највећа прилика наших играча – да ли промашаји Иванића и Гобељића из првог полувремена, нереализован пенал, или прилика Павкова из 74. минута. Сјајно је прошао Катаи по левој страни и још боље центрирао, на петерац. Тамо је одлично реаговао Павков, али његов снажан шут главом чудесно брани Лазовић, додуше помоћу пречке. А након контранапада из 78. минута, још једном је наш горостасни центарфор покушао – овај пут ударцем поред гола са 18 метара.

Реализација „0/10“.

Боље, знатно боље су наши играчи играли у другом полувремену. Након првих 45 минута за заборав, фудбалери Црвене звезде су на све начине покушавали да угрозе гол ривала у наставку. Што због деконцетрације, што због сјајног Лазовића, пут ка мрежи нисмо нашли из неколицине стопостотних шанси. А низ таквих прилика продужио се и у 85. минуту. Са десне стране је оштру лопту по земљи упутио Гобељић, она је прошла све играче, једног чак и закачила тек толико да се намести Павкову на пет метара од гола. Наш нападач је промашио лопту, па ето и то се чак десило.

Меч је продужен за три минута, а дисциплиновани гости су знали како и то време да скрате, па и очувају велики бод.

Умор, Корона, скраћена ротација, мањак воље, мањак среће, лоша реализација, играње чак петорице омладинаца… бирајте разлог неуспеха – небитно је. Шта год да одаберете неће променити чињеницу да смо озбиљно кикснули против, објективно не тако озбиљног ривала на нашем стадиону. Једна од оних утакмица где је сваки навијач унапред уписао 3 бода, показала се само као продужетак низа утакмица без победе. А тај низ сада износи три утакмице (Партизан, Хофенхајм, па сада и Јавор), што није нешто на шта је навикао навијач Црвене звезде, а посебно не у протеклих неколико година. Да бар нешто буде позитивно у овој октобарској ноћи, јесте чињеница да смо повећали бодовну предност у односу на ривала за један бод. Бар до сутра.

 

Београд – Стадион Рајко Митић. Судија: Драган Чоловић. Помоћници: Мирослав Миливојевић и Милан Пашајлић. Жути картони: Гобељић (Црвена звезда) Црвени картони: – Стрелци: –

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Поповић, Радуловић (од 46. Родић), Панков, Ераковић, Гобељић, Петровић, Николић, Спиридоновић (од 46. Фалћинели), Иванић (од 66. Павков), Гаврић (од 46. Катаи), Бен (од 73. Вукановић). Тренер: Дејан Станковић

Напредак: Лазовић, Јевтић, Павишић, Оташевић, Јевремовић (од 90. Младеновић), Маричић, Пишчевић, Звеканов, Шћепановић, Илић (од 66. Танко), Луковић. Тренер: Игор Бонџулић

Повезане вести

49 comments

Delije Sever Ns окт 26, 2020 at 21:28

Ljudi jel ste gledali raspale grobare.Pa oni su šaka jada,bede i tuge.Ni igrača,ni trenera ono je smejurija pa oni zemljaci nemogu da stoje na nogama.Au koji su otpad i trulež pa oni nisu ni za zonski rang sa babušnicom.Kuku lele koja sramota od igrača a mi takve propustišmo da pobedimo.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 18:58

koju mi sreću imamo..sad gledao glodare i pukli od nišlija..samo za nas su streptomicin..znači da imamo slabije igrače i od nišlija

Reply
Veteran Sever окт 27, 2020 at 00:20

Ja napisah juče u rubrici gde Deki izjavljuje da je falio samo gol protiv Javora…“ja sam navijac sa 40 godina staža na tribinama, ali nisam retard i nisam slep: Zvezdi titule 3 godine donose Vojvodina, Radnički i Spartak i Lalatović koji groblje pobeđuju i otkidaju im 14 do 16 bodova …i to je ta razlika u našu korist, jer mi groblje bukvalno ne mozemo pobediti… Kakav bre Miloje, kakve gluposti…I u LŠ nas odvodio Borjan, a tamo smo sa Milojevim postavkom igre bili ekipa za brukanje i stamotu!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 27, 2020 at 13:15

sve se slazem..i to je istina..mi ne osvajamo titule znanjem vec nam je donose drugi

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 14:27

i sta dalje….?????

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 11:28

RAZGOVARAO SAM SA MOJIM PRIJATELJEM I NASIM BIVSIM IGRACEM KOCIĆEM KOJI SADA TRENIRA JEDAN KLUB ZONE..I ZNATE STA MI REKAO ZA BISERE ZVEZDE..PA SMEJAO SE COVEK I KAZE DA IMA JEDNOG MALOG OD 18G KOJI JE ZA NIKOLICA RONALDO..TOLIKO KOLIKO JE NIKOLIC SPOSOBAN DA ORGANIZUJE IGRU ZVEZDE..PA TO JE LJUDI PRESMESNO DECKO JE TIPICAN SELJACKI IGRAC KOJI CE NA KRAJU ZAVRSITI U DOMZALE ILI C1 ITALIJI..AJTE NE ZANOSITE SE

Reply
Tijano окт 26, 2020 at 12:20

Majke ti…brate Krvavi…pises o klincu koji ima 20 godina i koji tek treba da postane igrač i u čijoj igri ima još puno, puno prostora za napredak i koji nije plaćen 500.000 da bi rešavao utakmice. Sta ćemo sa ovim magarcima koji su formirani igrači i kod kojih nema ni milimetar prostora za napredak? Ivanić, Ben, Falćineli ne mogu da igraju bolje od ovoga, a biju po pola miliona plate, a juče nisu potrčali ljudski.Falćineli centarfor koji u poslednje dve utakmice nije uputio udarac u okvir gola!!! Pusti klince…nek se dokazuju da mogu biti (ako mogu biti) igrači. I Vidić je protiv Obilica 1977. umesto lopte šutnuo busen i Obilić dao gol i mi izgubili isključivo greškom Vidića, ali Dzaja je tada rekao:“ Za poraz ne moze biti kriv najmlađi igrac, nego oni stariji koje smo doveli da rešavaju utakmice“. A Vidić nakon te utakmice nije odleteo na klupu, iako mu ceo Sever psovao majku, nego je postao to što je postao: jedan od najboljih štopeta sveta!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 12:48

Tijano brate..ako mi treba da cekamo nikolica 5g da postane igrac u 30-oj godini onda ko tako misli ima ozbiljan problem..da li pratis malo fudbal da igra snaga,brzina i znanje..on decko nema nista od toga..pa on jadnik ne moze da igra vecu ligu od beogradske zone..a za Bena se slazem..on godinu dana je dizač tegova a ne fudbaler,falšineli sam rekao da je za novi pazar,spiridonovic je nepismen igrac,vukanovic je samo za napredak,gobeljić za trstenik,petrovic za babušnicu,gavrić za bijeljinu,erakovic za donji srem,krstović za nikšić..to nisu ni amateri..i zapamti sto ti sada kazem..oni nikada i nigde neće igrati osim neke austrijske druge lige i c1 italija,domžale–ajde ne zanosi se molim te..zato smo tu gde smo jel vicekate nekog da postane igrac a nema talenat..strasno koja vi razmisljanja imate

Reply
VLADIMIR окт 26, 2020 at 08:24

sram vas bilo…pokvarena upravo,treneru neznalice i gomilo zalutalih luzera koji ni sami neznate kako ste dosli do svetog dresa

Reply
Otpisani101 окт 26, 2020 at 07:05

Mi smo komedija…kao u domacoj seriji…igramo ko fk meteor a vodi nas mister lister…

Reply
Delije Sever Ns окт 26, 2020 at 01:18

Tu sam krvavi nebrini,pazi da ti ne pozli ipak si ti u rizičnoj grupi.Moji komentari se objavljuju posle 20 sati a pošalju se odma a neznam zašto!!!Vratite vreme malo unazad i setite se u kakvim je uslovima Robi vodio Zvezdu,bez plata mesecima,bez struje,vode,igrači iznacivani iz stanove a u tom periodu smo igrali sa onim igračima vrhunski fudbal i bilo je na našoj Mari protiv Jagodine,Spartaka,Radničkog prosek od 35 do 45 hiljada gledalaca a ove naše sad sva sreća što je korona nebi gledalo vise od 500gledala,sva sreća što je korona pa su i tribine ovako prazne.Meni nije problem da kazem kad nešto nevaljala a ovo sad je zabrinjavajuće.Ako neshvate Deki,uprava i ovo od igrača što imamo i nepočnu od četvrtka da igraju kako treba i da pobeđuju crno im se piše.Alo bre uozbiljite se i Zvezda ne trpi na jednoj tekmi daš 5 a na preostale 3 nedas gol to Zvezda nije i takvu ne želimo jel ovo nije Sremčica već EVROPSKI I SVECKI PRVAK i ko nije u stanju da nose teret taj na leđima odma marš iz Zvezde naše.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 11:12

hvala bogu brate da si ukapirao da su ovo igraci ne za zvezdin dres nego nisu ni za beogradksu zonu..i isto sam rekao da smo sa Robijem midali groblje..moramo biti posteni i reci da imamo bar 15 igraca koji ne bi smeli ni da se slikaju u nasem svetom dresu a kamoli da treniraju..pa nama treba ceo nov tim da bi licili na neki klub

Reply
ГоранМ_2469 окт 26, 2020 at 00:23

Ја сам говорио да је Деки био сјајан играч и то је неспорно али као тренер није никакав нити има предиспозиције да то икада буде, значи са њим се треба поздравити и довести новог тренера као и два-три квалитетна играча а не неке црнчуге или сличне незналице. Ако овако стање остане Звезда може да игра само у Линг-лонг лиги и у њој побеђује мање-више све тимове сем Партизана кога нисмо добили 5 година.

Reply
mmm окт 26, 2020 at 09:23

Gorane nije krektan onaj izraz za ljude crne koze.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 00:15

gde je ona bitanga delije sever NS

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 01:33

a tu je našmrani ne sme da se javi samo daje minuse..to si ti klošari

Reply
звездан окт 26, 2020 at 00:08

27О МИН БЕЗ ДАТОГ ГОЛА ИЗ ИГРЕ,ИАКО САМ ЗВЕЗЗДАШ НИКАД НЕБИ ЗА ЊУ СВИРАО ПЕНАЛ.КЉУЧАН ЈЕ БИО ЈАНУАРСКИ ПРЕЛАЗНИ РОК КАДА ЈЕ ПРОДАН МАРИН .ТРЕБА НА ВРИЈЕМЕ ПИСАТИ И УПОЗОРАВАТИ ДОК ИМАМО КАКВУ ТАКВУ БОООДОВНУ РАЗЛИКУ.НЕ СПОРИ НИКО СТАНКОВИЋЕВУ ЉУБАВ ПРЕМА КЛУБИУ,АЛИ ИМА ПРЕТЈЕРАНО ВЕЛИКУ ПЛАТУ ,А ДА НИ ЈЕДАН ТРОФЕЈ КАО ТРЕНЕР НИЈЕ ОСВОЈИО.ТИТУЛАЈА МИЛОЈЕВИЋЕВА И ТО МНОГИ ЗНАЈУ ИАКО ЈЕ ПОСЉЕДНИМ МЈЕСЕЦИ СЕ ОСЈЕЋАЛО ЗАСИЋЕЊЕ

Reply
ivan niksic окт 26, 2020 at 00:00

Prosto receno, nemamo trenera. Ovaj trener je neznalica koju je moguce uporediti samo sa Kristicem, s tim sto je Kristic imao mnogo gore i uslove u klubu i ekipu, tako da je ovo slobodno se moze reci najgori trener kog ja pamtim u Zvezdi. Majstore kad na Marakani ne mozes pobijediti Javor iz Ivanjice, stvarno nemamo sta vise da pricamo, sve je jasno. Kad na Marakani pocinjes utakmicu sa jednim?!? centarforom protiv Javora!!! i Radulovicem na beku??!!??, onda stvarno pojma s pojomom nemas. Sastav ekipe, uzas, igra uzas, rezultat uzas, a trener katastrofa. ,Mister’ s tim italijanskim forama, foliranjem, retorikom samo pokusavas da prodajes m.da za bubrege! Da li ti je ovo veceras protiv Javora iz Ivanjice ,,vodilja“ isto kao i protiv Hofenhajma? ,Mister’, sta glumis bre, koga i zasto lazes, kao da su svi ljudi, navijaci ludi, blesavi, neznaveni i da nas sve svojim nebuloznim izjavama koje su potpuno u suprotnosti sa realnoscu i sa onim sto svi vidimo pravis slijepima pored ociju. Niti Tirana, niti Omonija niti na jedvite jade Jermeni, niti rezervni tim Hofenhajma, a pogotovu mocni i goropadni i nadaleko cuveni Javor iz Ivanjice veceras, nisu nikakva slucajnost, ma ni ,,malkice“, oni su odraz tvog potpunog neznanja, fudbalskog trenerskog neobrazovanja, neiskustva i laznog uvjeravanja i sebe i drugih i strasno lose glume u ulozi trenera. Ali nisi ti u svemu ovome i u ovoj vecerasnjoj bruci i sramoti najkrivlji, NE ZNAS,to je fakat, vec je to svakako mr.dr. Terzic koji te je doveo i pustio da se igras i glumetas trenera, odn. ono sto nisi niti si ikada to bio, a sve na ustrb i stetu Zvezde. I umesto da jos koliko veceras kao covjek i neko ko voli Zvezdu odes, naravno posto vise volis svoju laz da si trener nego klub ti ces i dalje bez i ,,malkice“ stida i blama da nastavis sa svojom glumom i ulogom koja ti em ne pripada, em je lose igras, kao sto i Zvezda veceras odigra na sred Marakane protiv Javora iz Ivanjice. Sramota, Stankovicu, sramota i bruka! ,,Idemo dalje!“

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 25, 2020 at 23:58

I OPET CU DA KAZEM..MISTER JE SLAB TRENER..ALI NIJE JEDINI KRIVAC..NAJVECI JE TERZIC..to je svakom jasno..pa doveo 30 promasaja koji nisu ni za dodnji srem..budimo realni

Reply
MILOS RANKOVIC окт 25, 2020 at 23:39

BRATE KRVAVI PRICAS TI MESECIMA,ALI MI SVI MISLILI SMO DA PRETERUJES,ALI NE TI SI BIO BLAG PREMA OVIM IGRACIMA,A POSEBNO PREMA STRUCNOM STABU,IZGLEDA DA JE ZVEZDA KRAVA MUZARA,SVI DOLAZE DA SE UCE,SAD CE MISTER PUT MILANA,BOLI NJEGA UVO STO MI NOCAS NECEMO SPAVATI,A UJUTRU RADIMO,BRACO DIZITE SE DA OVOG OTERAMO IZ ZVEZDE

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 25, 2020 at 23:53

BRATE A STA MISLIS KAKO JE MENI SA INFARKTOM STO SAM IMAO I STENT..BOLJE DA NE LAJEM DALJE

Reply
MILOS RANKOVIC окт 26, 2020 at 00:01

BRATE KRVAVI MILIONI NAS JE SAD PRED SRCANIM UDAROM,BOLI ME KAD VIDIM KO TRENIRA ZVEZDU,KOLKE SMO PARE UZELI ZA 4 GODINE A NEMAMO JEDNOG VALJANOG IGRACA,TERZIC UZIVA NEGDE U RESTORANU,DUG RASTE,DELIJE CUTE,MI DA IMAMO UPRAVU STANKOVIC JE VEC BIVSI,ALI NE BICE BOLJI,ONI MISLE DA SA OVOM IGROM MOZE DA POBEDI LIBEREC,GLEDAO SAM CEHE TVRDI SU KO ZID,NECEMO DATI GOL SA OVOM IGROM NIKAD,KRIVO MI STO VIDIM KAKO STANKOVIC UPROPASCAVA KLINCE,RADULOVICA NA BEKU,NIKOLICA NA ZADNJEM VEZNOM,PETROVIC NEZNA GDE JE,STANKOVIC JE UPROPASTIO I ONO MALO STO JE VREDELO

Reply
Dragan окт 26, 2020 at 00:28

Neću da branim Dekija, tumba postave, gubi se…ali : jel je Deki kriv što je Ivanić šutirao penal ko baba i što je isti metiljavi grobar(razboleo se 3 dana pred utakmicu sa grobljem, a ozdravio dan posle utakmice sa grobarima!!!??Da je imao kijavicu duže bi bolovao!!!) promašio šansu sa 2 metra od gola. Da je taj menadzerski igrač Mozzart sporta i Terzinih 10 lažnih profila na Instagramu(koji ga nemilosrdno hvale i bombarduju njegovim slikama) dao ta dva gola…mi bi pisali: rutinska Zvezdina pobeda sa pola snage. Ovako…

Reply
Звездаш окт 26, 2020 at 12:23

Наравно да је крив зато што је убацио бабу у прву поставу и одредио га да пуца пенал. Чији је пулен Иванић или Мића како му тепа тренер? Везни играч у телу кадета а енергије бабе и карактера цурице игра у једној Звезди!?

Reply
dusan окт 25, 2020 at 23:38

profesionalna ekipa ne moze bez trenera. stankovic nije trener. ne mogu da razumem da igraci koji dobiju sansu da pokazu da nesto znaju odigraju na ovaj nacin. ali ponavlja se stara prica – mi ne znamo ko je prvih 11, ne znamo sta se igra, gde stojimo. ovo vise nije tim ili fudbalski klub, ovo je prodavnica losih igraca jer nam neki nazovi menadzeri u ekipu guraju tzv talente poput nikolica i petrovica. kvaliteta nema, veliki broj igraca koje treba nekom uvaliti da bi neko uzeo par desetina hiljada evra. i to je to.

Reply
MILOS RANKOVIC окт 25, 2020 at 23:42

TAKO JE DUSANE,ALI NEMA KO DA VIDI,MI SMO BILI KLUB DOK JE MILOJEVIC BIO TU,KAD JE OVAJ ZABAR STIGAO CAO

Reply
dusan окт 25, 2020 at 23:47

mi nismo klub odavno. milojevic je limitiran trener ali je trener, a stankovic jednostavno nije trener. od onoga sto moze da trenira zvezdu i da mozemo da ga dovedemo lalatovic je bog za sve. ali njega ne mozes da uzmes jer ne trpi da mu se suflira i ne bi igrali neciji polufudbaleri. paradoksalno mislim da zvezda po imenima sada ima bolji tim nego prosle godine, ali ne zna se ko pije ko placa.

Reply
MILOS RANKOVIC окт 26, 2020 at 00:03

JA TO BRATE DUSANE I GOVORIM,OVDE SE NEZNA KO STA IGRA,DAL JE JEDNOM IZVEO ISTU EKIPU NA DVA MECA,PA KAKO DA IH UIGRA KAD STALNO NESTO MENJA

Reply
Delije Sever Ns окт 25, 2020 at 23:35

Ne pobeđuju ni Bajern,Barsa,Juve i mnogi veliki svaku tekmu ali to nije merilo.Svi do jednog igraju kao da ih neko tera na silu a mnogi su umislili da su svi Ronaldo,Mesi,Mebampe čim su u Zvezdi da će ih se protivnici bojati a oni sa takvim nastupom nemogu ni družinu sa petlovog brda da pobede.Urazumite se na vreme dok još postoji šansa za popravnim da nebi goli i bosi napuštali stadion.Deki bre ovo je bezidejno,očajno,jadno i bedno!!!Zar ovako treba Zvezda da izgleda!!!Zar vi mislite sa takvim pristupom igri da ćete puniti stadion.Ko će bre takve jadne i bedne da vas gleda.Jel ste vi svesni Deki,igrači i upravo koliko treba da se potroši para za gorivo,karte da se iz Ns dođe na Maru i da gledaju ovu bruku.Sa takvom igrom nećete imati ni 1000ljudi na stadionu.Pa bolje što je korona ko zna kako bi se proveli da su Delije na stadionu.Ovo je strašno i žalosno da nekažem bedno.Ajde videćemo dal je ovo samo trenutak krize ili se agonija nastavlja i posle četvrtka.Daj boze da nisam u pravu ali vi bre dole što igrate ste kao manekeni.Zašto bi se i oznojali kad igrate za 10,20,30,40 hiljada evra mesečno a prosečni građanin zarađuje 40hiljada dinara mesečno i gde je tu logika.Mnogo volim pratim Zvezdu ali ovo već postaje ozbiljan problem.Do zime i nekako a onda bre marš svi iz Zvezde dok se spasti moze ako ne nastavite da se borite i ginite za sveti grb koji nositi.Srećno u četvrtak pa da vidimo.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 11:20

brate tacno je i da bayern ne pobedjuje uvek..ali bayern nikada ne odmara igrace u kupu ili slabijeg protivnika..oni odigraju slabo kad in nista ne ide..a ovo je kod nas postalo moda kao da odmorimo igrace i da svi dobiju šansu..to rade samo amateri..oni su plaćeni da igraju pa ako treba svaki drugi dan..zar da bude plaćen pola miliona evra i odigra 3 tekme za mesec dana a 3 odmara..i ne radi se ovde o krizi ja vas ljudi ne razumem..pa da li je vama jasno da su osim kataia i kange ostalo igraci koji su kao amateri..pa nemoj te me zezati da je spiriidonovic igrac,ben,vukanovic,gobeljic,,i jos nij 20..tu je problem jel se dovodili igraci da bi se terza,dzaja talili sa pjanovicem..pa jel pitao neki klub za nase igrace..pa nije

Reply
Звездаш окт 26, 2020 at 12:28

После репрезентативне паузе одиграли две утакмице и он „одмара“ играче? Од чега их одмара? Како се то Борјан уморио? Јесу ли они професионалци или бабе? Звезда 1991. одигра реванш против Бајерна и већ за три дана гостује Олимпији у Љубљани. Изашао је на терен онај тим чији састав и деца напамет знају, и поред изузетно тешког терена и незгодног противника прегазе Олимпију са 6:0!

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 12:53

tako je..od cega da odmaraju..jel bili u jami ispod zemlje i kopali ugalj..pa zato smo tu gde smo..znaci terza radio dve godine za sebe,dzaju i pjanovica dovodio s brda s dola da bi se ugradjivao a nas srozao

Reply
dusan окт 26, 2020 at 15:35

istine radi – olimpija – zvezda se igralo u februaru, a zvezda – bajern u aprilu. poredjenje zvezde iz 1991. i ove danas mislim da nema mnogo smisla. ono sto se slazemo to je da ne znamo ko su nam prvih 11 i cini mi se da nismo ni fizicki spremni.

Reply
Звездаш окт 26, 2020 at 23:21

Моја грешка, али и твоја. Олимпија – Звезда се играло 23. марта 1991. само три дана после реванша у Дрездену против Динама. Суштина је битна.

dusan окт 27, 2020 at 18:47

sve si u pravu. osim sto ja sustinu vidim u tome da ne moze da se poredi zvezda iz 1991. i ova danas. to jedno sa drugim ama bas nikakve veze nema.

MILOS RANKOVIC окт 25, 2020 at 23:35

NAVODNI MISTERU NECU VREDJATI,JA SAM ZELEO DA BUDEM VELIKI FUDBALER ALI NISAM USPEO,TI NIKAD NECES BITI TRENER,SMESNO JE DA TRAZIS OD IGRACA DA TE ZOVU MISTER,TI SI GUNSTER,TI SI UPROPASTIO DESET IGRACA U ZVEZDI MINIMUM OTKAD SI DOSAO,PAVKOVA,GARSIJU,GOBELJICA,DEGENEKA,GAVRICA,RODICA,PUSTIO SI JOVICICA KOJI JE GINUO ZA ZVEZDUMVULICA KOJI JE IGRAC ZA OVOG PETROVICA,SVI IGRACI SE ZALE NA TEBE,NISI UOPSTE PROFESIONALAC,VISE SI U ITALIJI NEGO U BEOGRADU,DOVEO SI TOLIKE ITALIJANE TRENERE KAO DA SMO MI BARSA,TI STAVLJAS RADULOVICA NA BEKA,KAKO BRE IMAS STIDA DA HOCES DA UPROPASTIS TAKVOG TALENTA,TI DA VOLIS ZVEZDU KAO STO PRICAS VECERAS SE POKUPI IDI BRE VISE U TU ITALIJU I CAO,TI NEMAS BLAGE VEZE O VODJENJU JEDNE EKIPE,40 GODINA PRATIM ZVEZDU I NIKAD NISMO IMALI LOSIJEG TRENERA OD TEBE,OVO JE TOLIKA BRUKA OD IGRE DA JE SRAMOTA GLEDATI,KAD SAMO VIDE SASTAV KOJI SI IZVEO ODMAH SE ZNALO STA CE BITI,MOLIM TE KAO COVEKA IDI IZ ZVEZDE DOK NAS GROBARI NESTIGNU,IDI BUDI COVEK

Reply
звездан окт 25, 2020 at 23:33

пОБЈЕДИЋЕМО МОЖДА лИБЕРЕЦ ДА БУДЕ МАЗАЊЕ ОЧИЈУ КАО И ПРОШЛЕ ГОД ОЛИМПИАКОСА.НИКАКВЕ ШАНСЕ НЕМАМО ЗА ПРОЛАЗАК ГРУПЕ ЗБОГ ОЧАЈНОГ ПРЕЛАЗНОГ РОКА И ЕУФОРИЈЕ НАКОН ВРАЋАЊА КАТАИЈА.ПРВЕНСТВО НИЈЕ ЈОШ РИЈЕШЕНО,ДОСТА МЕ ПОДЈЕЋА НА СЕЗОНУ И ЉЕТОО 2017 И ПОРАЗА ОД ВОЖДОВЦА

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 25, 2020 at 23:31

EVO VEČERAS STE MOGLI DA UŽIVATE U IGRI „BISERA“ NIKOLIĆA,GAVRIĆA,PETROVIĆA,RADULOVIĆA,ERAKOVIĆA …SVI ONI ZAJEDNO NE VREDE 100 EURA . SVAKO OD NAS OVDE VIDI DA MI 3 IGRAČA NEMAMO, DA JE OVO BRUKA I SRAMOTA ZA JEDNU ZVEZDU ,DA JE VODI TRENER POČETNIK KOJI NIŠTA NE ZNA,KOJI JE ISKLJUČIVI KRIVAC ZA ISPADANJE OD OMONIJE,ZA OČAJNU ,BEZIDEJNU IGRU,ZA FORSIRANJE NULA OD IGRAČA POPUT NIKOLIĆA,ERAKOVIĆA ,GAVRIĆA. PONOVO KAŽEM DA „BISERE“ TJ PREVARE TREBA JOŠ NOĆAS VRATITI U GRAFIČAR ILI OTERATI IZ ZVEZDE . U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU TREBA POKUŠATI DA VRATIMO NEKOG OD ISKUSNIJIH NAŠIH BIVŠIH IGRAČA, OBAVEZNO PRODATI ILI PLATITI NEKOME DA VODI BOAĆIJA,GOBELJIĆA,PAVKOVA,RODIĆA,PA I BENA KOJI JE PUNO VAŽNIH GOLOVA DAO ALI JE OČIGLEDNO DA ON JEDVA ČEKA DA ODE. POSEBNA PRIČA JE STANKOVIĆ KOJI NIJE TRENER,NOĆAS JE NA LEVOG BEKA STAVIO RADULOVIĆA (???) ,PROTIV GROBLJA I HOFENHAJMA NESREĆNOG ERAKOVIĆA KOJI PRE TOGA MINUTA OSIM PROTIV NAPRETKA KADA JE SKRIVIO PENAL NIJE IMAO. OVO JE VELIKA BRUKA I SRAMOTA ,IDEMO PETOM BRZINOM U POGREŠNOM SMERU.

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 26, 2020 at 11:24

brate ja to pricam vec mesecima..ti igraci su samo izdvojeni da se forsiraju u pokusaju da ih prodaju i podele pare..a oni znas gde ce da igraju..pa recimo kao onaj jankovic u c1 italije..ili koper,domzale..ajte ne zanosite se

Reply
Tijano окт 26, 2020 at 12:43

Majke ti, a sta igra Ben poslednjih godinu dana? Sta su igrali juče Falćineli, Ivanic, Gobeljić, Vukanović..? Jel su juče pobedu upropastili ovi klinci ili Ivanic kiji igra za pola miliona evra? Ja nisam onaj opskurni lik koji te napada da voliš crnce, ti si moj brat iz Barija 1991…ali ti ga preteruješ u nekoj čudnoj averziji prema mladim igračima koji su dve godine igrali u omladinskoj Ligi šampiona i koji su na kraju krajeva Zvezdaši i znaju šta je Zvezdin dres i Zvezdin grb. Ili to mozda bolje zna Ivanić, deklarisani grobar kojii se juče nije oznojio? I jos nesto: Eraković mnogo bolje igra nego Vidić u njegovim godinama!!! Stariji sam navijač i odlično se sećam Vidićevih auto-golova, promašenih lopti, pogubljenosti…Rekoh ti samo brate …ne shvati lično…pozz

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 26, 2020 at 19:31

BEN JE PUNO DAO ZVEZDI,POSTIGAO NEKOLIKO VEOMA VAŽNIH VAŽNIH GOLOVA,OD MOMENTA KADA SU NA SILU POKUŠALI DA GA PRODAJU ON JE DRUGI IGRAČ. FALĆINELI JE ODLIČAN IGRAČ ALI NEMA KO DA MU DA LOPTU.AKO JE ON TEBI LOŠ O FUDBALU NE ZNAŠ NIŠTA. IVANIĆ ZNA FUDBAL,IMAO JE NEDAVNO VIRUS I NIJE TRENIRAO,GREŠKA JE STANKOVIĆA ŠTO GA JE STAVIO U TIM. PROMAŠIO JE PENAL,DESI SE I MESIJU. NE OBRAĆAM PAŽNJU NA BOLESNIKE KOJE PRIVLAČI ISTI POL PA ME MIŠLJENJE POMENUTOG POZADINCA NE INTERESUJE. NIKAKVU AVERZIJU PREMA MLADIM ILI STARIM IGRAČIMA NEMAM,BITAN MI JE SAMO INTERES CRVENE ZVEZDE I DA LI JE NEKO IGRAČ ILI NE . DA,ONI SU IGRALI OMLADINSKU LŠ ,PRIMILI 9 GOLOVA OD TOTENHEMA U LONDONU,OBRUKALI ZVEZDU VIŠE PUTA,IGRALI VEOMA LOŠ FUDBAL . UPOREĐUJEŠ ERAKOVIĆA SA VIDIĆEM ? ERAKOVIĆ NIKADA NEČE BITI IGRAČ,SPOR JE ,TROM,LOŠ U DUEL IGRI,KRIMINALAN U IGRI 1 NA 1. ON BI U GRAFIČARU BIO REZERVA. I JA SEBE SMATRAM NAJVEĆIM ZVEZDAŠEM NA SVETU ALI NE MOGU DA IGRAM U ZVEZDI. NIKOLIĆ JE NULA OD IGRAČA,SVAKI PAS MU IDE UNAZAD ILI NA 2 METRA OD SEBE,NEMA BRZINU,PRODOR,KREATIVNOST,NIŠTA. POLA UTAKMICE POTROŠI NA VEZIVANJE PERTLI I NAMEŠTANJE KOSTOBRANA,KO NJEGA U ZVEZDI FORSIRA NIJE MI JASNO A ZAŠTO TO UPRAVA DOZVOLJAVA JOŠ MANJE. GAVRIĆ JE NADUVAN IGRAČ, PETROVIČ PROSEČAN. MALO SAM IGRAO TAJ FUDBAL,BIO KAKO SU DRUGI GOVORILI VELIKI TALENAT,DOVOLJNO MI JE DA PAR PUTA VIDIM IGRAČA I DAM SUD O NJEMU. ZVEZDA JE EVROPSKI VELIKAN KOJI NE SME DA TRPI PROSEČNOST A JOŠ MANJE NEZNANJE. U NJOJ MORAJU DA IGRAJU FORMIRANI IGRAČI,PAR MLAĐIH IGRAČA MOGU DA ULAZE PRI REZULTATU OD 2-3 GOLA RAZLIKE U NAŠU KORIST I DA ODIGRAJU 15-20 MINUTA . NARAVNO ,TU JE PRAVILO O BONUS IGRAČIMA KOJE JE PO MENI TOTALNA GLUPOST JER MI KROZ PRVENSTVO TREBA DA UIGRAVAMO TIM ZA EVROPSKE MEČEVE ŠTO JE SA OVIM ZABLUDAMA I PREVARAMA NEMOGUĆE. I NI TI NEMOJ DA OVO SHVATIŠ LIČNO,CEO ŽIVOT GOVORIM ONO ŠTO VIDIM. I DA RAZJASNIM JEDNOM I TEBI I ONOM POZADINCU FRANJEVCU, KAD GLEDAM ZVEZDU VIDIM SAMO NAŠ SVETI DRES,NE GLEDAM NI GODINE NI BOJU KOŽE VEĆ DA LI NEKO JESTE ILI NIJE IGRAČ ZA NJU. OVI KOJE SAM NAVEO TO NISU I NIKADA NEĆE BITI.

Reply
Tijano окт 27, 2020 at 10:41

Đole brate, otkad smo mi na „ti o fudbalu ne znaš ništa“…?

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 27, 2020 at 11:58

REKAO SAM AKO JE ZA TEBE FALĆINELI LOŠ IGRAČ TI O FUDBALU NE ZNAŠ NIŠTA. VREME ĆE DEMANTOVATI JEDNOG OD NAS DVOJICE.POZDRAV.

krvavi zvezdas-DE окт 25, 2020 at 23:28

DA LI JE SADA SVE JASNO ONO STO PRICAM VEC MESECIMA..

Reply
krvavi zvezdas-DE окт 25, 2020 at 23:27

SRBIJA FUDBALŽivadinović za MaxBet sport: Zvezda nikad nije bila slabija, Stanković je pre dolaska trebalo da vodi mlađe kategorije

Reply
MILOS RANKOVIC окт 25, 2020 at 23:25

JA OPET KAZEM BOJITE SE TERZICA DA OBJAVITE

Reply
MILOS RANKOVIC окт 25, 2020 at 23:24

JA NEZNAM BRACO KAKO BI OVO NAZVAO,JA KAD JE NESTO DOBRO MAKSIMALNO PODRZAVAM,KAD JE LOSE ISTO,MENE JE SRAMOTA GLEDATI OVAKVU ZVEZDU SA OVAKVIM NAZOVI GA TRENEROM,PRVO CU IGRACE,POPOVICU JURIS REZULTAT TI UMESTO DA JURIS LOPTU TI JURIS VODU DA PIJES,STA JE VRUCE NAPOLJU,PANKOV TI SI BRE MINUS DESET IGRAC,JEDNU LOPTU NISI IZNEO,ERAKOVICU MLAD SI NECU O TEBI,RADULOVIC DECKO CEPAJ DALJE NISI TI KRIV NI ZASTA BICE BOLJE,GOBELJICU TI SI ZAVRSIO SA ZVEZDOM NEMOZES VISE TI,PETROVIC NAJVECI FEJK IGRAC,JEL SI JEDNOM IZNEO LOPTU,TI SI PROMASAJ,NIKOLIC KRVAVI STO PRICA O TEBI JE STO POSTO U PRAVU,NIKAD TI NECES BITI IGRAC,GAVRIC NEMA SA KIME DA IGRA,SPIRIDONOVIC DECKO IZGUBLJEN U VREMENU,BEN NABACIO PAR KILA UZIVA U BEOGRADU,OVOG IVANICA NECU KOMENTARISATI SAMO ZBOG TOGA STO SI PROSAO ZADNJIH DANA,IMATE LI STIDA SVI VECERAS DO JEDNOG IGRACA,NOSITE DRES KOJI VOLE MILIONI LJUDI,NAMA KORONA NIJE PROBLEM NEGO VI IGRACI KOJI IGRATE U ZVEZDI,GORI STE OD KORONE,VISE BOLI KAKO IGRATE ZA ZVEZDU

Reply
Veteran Sever окт 26, 2020 at 00:59

Pa niko od skoro svih ovih igrača koje si nabrojao nije veceras promasio penal i tako nam odsekao 2 boda i niko od pomenutih ne igra za više od 60…70.000 evra po godini…Sta cemo da Benom, Falcinelijem, Ivanićem, pa i Katajiem koji igraju za 350…400…500.000 evra po sezoni. Oni šamaraju Zvezdinu kasu i oni su DUŽNI da igraju 10 puta bolje od ovih mlađih koji igraju za 10 puta manje!!! DUŽNI SU!!! A šta igra recimo Ben poslednjih godinu dana? Pa i Katajii koji je ubedljivo nas najbolji fufbaler, ali nema pravo da od kako je došao UPROPASTI svaki korner s leve strane, ubacujući neke frljoke na prvu stativu…itd…itd… ja sam navijac sa 40 godina staža na tribinama, ali nisam retard i nisam slep: Zvezdi titule donose Vojvodina, Radnički i Spartak i Lalatović koji groblje pobeđuju i otkidaju im 14 do 16 bodova …i to je ta razlika u našu korist, jer mi groblje bukvalno ne mozemo pobediti… Kakav bre Miloje, kakve gluposti…I u LŠ nas odvodio Borjan, a tamo smo sa Milojevim postavkom igre bili ekipa za brukanje i stamotu!

Reply
MILOS RANKOVIC окт 25, 2020 at 23:13

VI SA OVOG SAJTA MORATE DA PUSTITE KOMENTARE NAVIJACA CRVENA ZVEZDE KOJI NISU PRETNJE I VREDJANJE,BUDITE OBJEKTIVNI

Reply

Leave a Comment