Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кадети после преокрета до победе

Рано су примили гол наши кадети, али су успели да се консолидују, преокрену резултат и савладају ОФК Вршац 3:1. Прецизни за тим Николе Митића у оквиру 16. кола Кадетске лиге Србије били су Матеја Бубањ два пута и Мирко Николашевић.

Црвена звезда – ОФК Вршац 3:1 (1:1)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Данило Јеринић.

Стрелци: Бубањ у 41. и 89. и Николашевић у 66. минуту за Црвену звезду, а Главинић у 8. минуту за ОФК Вршац.

Црвена звезда: Војводић, Савић (од 58. Недељковић), Каришик, Вукичевић, Стојсављевић (од 80. Д. Ђурић), Видојевић, Лолић (од 74. Ергарац), Шљивић (од 46. Шкобаљ), Гојков (од 54. Димитријевић), Николашевић, Бубањ.

ОФК Вршац: Павловић, Трњанац (од 78. Јунгић), Петковић, Крстић, Главинић, Радибратовић (од 90. Благојевић), Милићевић (од 75. Тошић), Врањеш, Чупић, Чејић, Дугић.

Изненадио је рани гол Вршца наше кадете, поготово јер су црвено-бели бисери изашли веома офанзивно на терен. Ипак после прекида у осмом минуту, Главинић се најбоље снашао у петерцу нашег тима и матирао Војводића. Од тог тренутка, константно се играло пред голом гостију. Играо се 18. минут када је Бубањ шутирао са десетак метара, а лопта се одбила до Гојкова који је погодио дефанзивца Вршца на гол-линији.

Сјајну прилику имао је Николашевић у 24. минуту после центаршута Бубња, али се није најбоље снашао, па лопта није завршила иза леђа гостију. Три минута касније је и Бубањ главом покушао, а потом и Вукичевић, али право у Павловића. Ипак, дошли су наши бисери до изједначења у 41. минуту. Шљивић је шутирао, голман Вршца је одбио лопту до Бубња, а данас веома запажени нападач је послао лопту у мрежу и изједначио.

Наставио је да прети Бубањ и у другом полувремену, а његов ударац главом из 48. минута је завршио тик поред стативе. Могли су и Бубањ и Димитријевић у 57. минуту да се упишу стрелце, као и Лолић пет минута касније када је дефанзивац Вршца на гол-линији интервенисао.

Бункер гостију пробијен је у 66. минуту када је Лолић са десног бока центрирао за Николашевића, а он се извио и сјајно главом матирао Павловића. Тачку на меч и коначан резултат поставио је Матеја Бубањ у 89. минуту када је прецизно са ивице казненог простора погодио мрежу ривала.

The post Кадети после преокрета до победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment