Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновијеРегионална лига

Паклени новембар

Након тријумфа над московским ЦСКА у оквиру Евролиге и нове победе у регионалном такмичењу против Мега Soccerbeta кошаркаше Црвене звезде очекује дуел 6. кола европског елитног такмичења. Пулене тренера Саше Обрадовића у петак 30. октобра очекује гостовање у Москви екипи Химкија чиме ће се окончати такмичарске обавезе у месецу октобру.

Међутим, оно што црвено-беле кошаркаше очекује током новембра заиста делује у најмању руку застрашујуће. За само 23 дана, почевши од 2. и закључно са 25. даном 11. месеца 2020. године капитен Бранко Лазић и екипа на терен ће изаћи чак десет пута. Све почиње у понедељак 2. новембра када у дворану „Александар Николић“ стиже екипа Крке из Новог Места, а затим следе три гостовања. Шестог дана новембра следи гостовање у Минхену екипи Бајерна, већ 9. је планиран меч са Копар Приморском у Словенији, а 11. новембра екипу очекује гостовање у Лиону екипи ЛДЛЦ АСВЕЛ Вилербан. Половином месеца, 13. и 15. новембра у београдски храм кошарке долазе Реал Мадрид и Сплит, а затим следе нова три везана гостовања. Гостовање у Милану предвиђено је за 18. дан новембра, два дана касније на програму је меч против Барселоне у престоници Каталоније, а вечити дерби против ПАртизана заказан је за 23. новембар. Паклени новембарски дани биће окончани 25. дана месеца новембра када ће се у хали „Александар Николић“ одиграти евролигашки сусрет између нађег клуба и Анадолу Ефеса из Истанбула.

Пред нашом екипом је паклени период и остаје нам само нада да ће целокупну екипу мимоићи здравствени проблеми, а резултати ће сигурно доћи.

Повезане вести

Leave a Comment