Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„Maxbet sport“: Станковић на зимске припреме води Одаду, Бабића и Благојевића

Црвена звезда бије битке на три фронта ове јесени, а управа већ размишља да појача конкуренцију у саставу и то из својих редова. На зиму ће састав за сада бити дужи за три имена.

Како је „MaxBet sportu“ потврђено из клуба, Дејан Станковић је већ “пикирао” три појачања за зимске припреме. Сва три фудбалера биће прекомандована из Графичара.

На припреме са првим тимом црвено-белих кренуће Ричард Одада, везиста из Кеније који пружа сјајне партије у дресу “љубичастих” са Топчидерске звезде. Овај 19-годишњи момак могао би да буде замена за Секу Саногоа, ако којим случајем управа клуба не успе да фудбалера из Обале Слоноваче задржи по истеку позајмице 31. децембра. Ричард Одада је висок 190 цм, јак је у дуелу и ове сезоне је одиграо 12 утакмица и једном је асистирао за гол.

Ричард Одада неће да буде једини прекомандовани играч током зимских припрема из Графичара. Шансу да се наметне добиће млади 18-годишњи нападач Илија Бабић који је на 12 утакмица у Првој лиги Србије постигао два гола уз три асистенције. Својих пет минута да се докаже Дејану Станковићу добиће и млади леви бек Урош Благојевић за кога се очекује да у будућности буде решење за позицију левог бека у најбољем саставу црвено-белих.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/na-zimu-zvezda-jaca-za-tri-imena-stizu-vezista-iz-kenije-napadac-i-levi-bek-242887/?fbclid=IwAR2AxnyvJLecQonGw8wwBIulQMPgPezVfDjMjSGCuRktxUlCwLUdgy44bUM

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns окт 31, 2020 at 23:09

Još letos sam rekao da je Odada igračina.Mali jak,brz,zna da igra.Samo mu treba dati pravu šansu i eto nama igrača na duže staze na zadnjem veznom.Istpeti ga malo i za dve godine uzeti za njega 5,6 miliona e….Živi,bili i videli.

Reply
Veteran Sever окт 31, 2020 at 18:52

Nema od njihovog igranja u prvom timu nista!!! Nisu menadzerski igraci, nemaju podršku plaćenih novinara i – gotovo. Ako imajuvtalenat Terza ce ih prodati za sitne pare i oni će nestati…

Reply

Leave a Comment