Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић: „Свака част играчима“

Црвена звезда је савладала Радник у Сурдулици резултатом 4:1 у оквиру 13. кола Суперлиге Србије и тако освојила нове бодове у трци за шампионску титулу. Шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић био је и више него задовољан оним што су приказали његови пулени.

Много добра утакмица и врхунских приступ фудбалера које тренирам. Сјајан начин да се „печатира“ Европа са победом у првенству. Од првог до последњег минута смо били у одличном ритму, играли смо висок пресинг и све оно што смо договорили пре меча је било испуњено. Једино ми је жао што смо примили гол из прекида. Али све остало је било феноменално, могли смо још погодака да дамо и заиста бих рекао – свака част играчима – почео је Станковић.

На терен се вратио и Гелор Канга, опорављен од корона вируса.

– Дуго није играо и видело се да му фали свежине. Имао је неке неизнуђене грешке, али прорадио је шут и то је битно. Сви знамо ко је Гелор Канга. Добили смо велико појачање за даље.

Иако нису могли да буду на трибинама, наши навијачи су се скупили око стадиона и ватрометом показали да су увек уз наше фудбалере.

Свака подршка и глас, па макар из даљине је честитка за момке. То значи да су одрадили добар посао у Лиги Европе, као и данас и то је својеврсна награда за њих, од стране наших сјајних навијача – рекао је Станковић.

The post Станковић: Свака част играчима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

звездан нов 1, 2020 at 20:04

У јануару покушати вратити Марина,Радоњића и у одбрани странца из Исланда(били би јаки као земља и можда ако презимимо имали би више шанси у осмини)

Reply

Leave a Comment