Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Викенд од 50 голова

У викенду за нама наши бисери одиграли су једанаест утакмица у којима су забележили седам победа, два ремија и два пораза и постигли тачно 50 голова.

Велике кадровске проблеме имао је Марко Неђић пред данашњу утакмицу, а то се наплатило кроз резултат у мечу са Радом (0:0) у оквиру 17. кола Омладинске лиге Србије. Неђић је на располагању имао само једанаест фудбалера и два голмана, уз Стефана Лековића који је добио позив из кадета да се прикључи и помогне омладинцима. Лазетић је већ дуже време повређен, пауза чека и Бранковића и Боровића, са првим тимом је Радуловић, а данашњи меч пропустио је и Крстић.

1. Бродарац – 43 бода, гол разлика 38:15

2. Партизан – 39 бодова, гол разлика 46:17

3. Црвена звезда – 38 бодова, гол разлика 48:13

——

12. Графичар – 20 бодова, гол разлика 17:22

Стрелци: Матеја Бачанин и Никола Кнежевић (Црвена звезда, 10 голова), Никола Митуљикић (Црвена звезда, 6 голова), Петар Пиплица (Графичар, 4 гола).

Наставља се победничка серија Николе Митића од када је сео на клупу наших кадета, с обзиром да је Црвена звезда савладала Рад у гостима резултатом 4:1. Два пута је погодио најбољи стрелац нашег тима Мирко Николашевић, а по једном су то учинили Јован Мијатовић и Матеја Бубањ. Имали су своје прилике пулени Николе Ђуровића у оквиру 17. кола Кадетске лиге Србије, али су промашаји дошли на наплату и то у последњим тренуцима меча када је Телеоптик стигао до пренодсти и савладао Графичар резултатом 1:0.

1. Војводина – 44 бода, гол разлика 47:17

2. Чукарички – 41 бод, гол разлика 52:12

3. Партизан – 40 бодова, гол разлика 52:7

4. Црвена звезда – 40 бодова, гол разлика 52:12

5. Графичар – 36 бодова, гол разлика 49:20

Стрелци: Александар Кахвић (Графичар, 21 гол), Мирко Николашевић (Црвена звезда, 12 голова), Лука Бошковић (Графичар, 9 голова), , Давор Ракић (Црвена звезда, 8 голова), Јован Мијатовић (Црвена звезда, 8 голова).

Утакмицу без голова, одиграли су фудбалери Графичара против Јагодине на гостовању у оквиру 13. кола Прве лиге Србије.

1. Раднички 1923 – 32 бода, гол разлика 27:13

2. Кабел – 26 бод, гол разлика 16:6

3. Графичар – 22 бодова, гол разлика 17:14

Стрелци: Стефан Цветковић (4 гола), Борисав Бурмаз (3 гола), Илија Бабић (2 гола).

Изабраници Срђана Бугарског поново су показали апсолутну доманацију. У утакмици кола Лиге млађих кадета савладали су екипу ИМТ-а резултатом 5:0. Оно што је обележило овај меч, поред још једне сјајне партије наших бисера, јесте чињеница да смо видели пет различитих стрелаца – Шкобаљ, Гојков, Ђурић, Радујко и Видаковић.

Феноменални су били пионири Црвене звезде на мечу са Радничким у Обреновцу и савладали домаћина резултатом 8:0. Распуцан је био нападач Лука Ђорђевић који је постигао три поготка, а осим њега су се у стрелце уписали Немања Ћипранић, Душан Жагар, Стефан Гудељ, Андреј Младеновић и Теодор Илић. Поражени су пионири Графичара на гостовању Чукаричком резултатом 3:1. Треба напоменути да су изабраници Милорада Вилотића најмлађи у лиги, а данас је прецизан био Константин Пантић.

Млађи пионири нашег клуба пружили су одличну партију на теренима иза југа Маракане и однели убедљиву победу против екипе Вождовца. Нису одолели Вождовчани бројним нападима црвено-белих. Наша распуцана „десетка“ Јовичић постигла је хет-трик, два пута је сјајни Николић погађао мрежу немоћног Вождовца, а Зарић и Петковић су дали по један гол. Одиграли су сјајну утакмицу и млађи пионири нашег развојног клуба, победивши противника из Обреновца убедљивом гол разликом од 7:0. Потпуну доминацију Графичара на терену, борбену, одлучну и нападачку игру красили су голови Милосављевића и Грујића (по два гола), Марића, Микетића и Топаловића.

Петлићи Црвене звезде савладали су на теренима иза југа Маракане екипу Локомотиве резултатом 3:0. Одличну игру приказали су наши бисери, а посебно расположени су били пред сам крај дуела када су и постигли сва три гола. Ученици Владе Вучића су на гостовању Радничком са Новог Београда савладали ривала резултатом 15:0 и показали раскошан таленат и високу ефикасност.

The post Звездини бисери – Викенд од 50 голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment