Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Љубав јача од свега

У новој епизоди серијала Звезда ТВ доносимо вам причу о неизмерној љубави између Црвене звезде и оперског певача Немање Црнатовића, момка који од рођења има потпуно одсуство вида.

Много пута се показало да Црвена звезда није обичан клуб, емоција коју навијачи гаје према црвено-белој боји тешко је описива речима, а прича о момку који поседује невероватан таленат за музику управо потврђује све речено. Немања Црнатовић иако од рођења нема прилику да види свет око себе, још од малих ногу знао је да је Црвена звезда клуб који носи у срцу, а хук навијача са трибина компас за све оно што се дешава на терену.

Момак феноменалних вокалних способности посетио је Маракану и том приликом на нашем стадиону отпевао неколико Звездиних песама, створивши атмосферу на коју нико није остао равнодушан. Ређале су песме омиљеног клуба, а Немања је са одушевљењем говорио о начину на који прати утакмице, као и најлепшим тренуцима са Црвеном звездом.

Како је изгледао наступ Немање Црнатовића на стадиону „Рајко Митић“, као и многе друге детаље можете погледати у једној од најемотивнијих епизода серијала Звезда ТВ.

The post Звезда ТВ | Љубав јача од свега appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment