Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Обрадовић: „О`Брајант и Рочести заостају на физичком плану“

И пети овоезонски регионални испит кошаркаши Црвене звезде успешно су окончали. У дворани „Александар Николић“ савладана је словеначка Крка. Сви играчи који су се „скинули“ за овај сусрет добили су одређену минутажу, а такође су се сви уписали и у листу стрелаца. Након сусрета тренер Саша Обрадовић посебно се осврнуо на учинке двојице новајлија Тејлора Рочестија и Џони Ли О`Брајанта.

– „Морали смо да размишљамо и о чињеници да нас очекују три узастопна гостовања и морамо да размишљамо и о минутажи сваког играча. Видећемо како ћемо у наредном периоду користити одређене играче. Имамо добро попуњен ростер за ротацију, али се мора нагласити да Џони О`Брајант и Тејлор Рочести заостају доста на физичком плану. Морамо их што више користити, али и не преоптеретити их. О`Брајант није играо седам месеци, имао је карантине и паузе. Очигледно је да поседује велики квалитет и тај квалитет ће нам и донети.“

Црвена звезда већ у петак игра евролигашки сусрет против минхенског Бајерна, а наредно искушење у регионалном такмичењу је поново словеначка екипа Копер Приморска.

Повезане вести

Leave a Comment