Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Белгијанци ослабљени долазе на „Маракану“

Фудбалери Црвене звезде у четвртак 5. новембра са почетком од 21 час у овиру 3. кола групе „Л“ УЕФА Лиге Европе дочекују на стадиону „Рајко Митић“ екипу белгијског Гента. Пулени тренера Дејана Станковића након пораза од Хофенхајма (0:2) и убедљивог тријумфа над чешким Слованом из Либереца (5:1) могли би у предстојећем сусрету да направе вежан корак ка пласману у нокаут фазу овог такмичења. У прилог томе иде податак да белгијски тим у Београд долази знатно ослабљен.

Наиме, Белгијанци на наш највећи стадион долазе без четворице стандардних фудбалера који су позитивни на вирус COVID-19. Од пре неколико дана познато је да је голман Дејви Рефа имао позитиван налаз, а од недеље њему су се прикључили и штопери Игор Пластун и Андреас Ханке-Олсен, као и десни бек Џордан Боатака.

Поред њих и Мајкл Нгадоа је имао симптоме прехладе, али је његов налаз био негативан па ће тренер Вим де Декер на њега моћи да рачуна за дуел са нашом екипом.

Белгијанци у Београд долазе ослабљени, али то свакако не би смело да завара пулене тренера Дејана Станковића, а посебно ако се зна да је Гент пре два дана у националном шампионату као гост савладао екипу Беверена резултатом 4:1.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE нов 3, 2020 at 19:33

u opkladu da nas Gent hladno dobija

Reply

Leave a Comment