Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

Вечити дерби директно одлучује о рагби 13 шампиону Србије

Претходног викенда рагбисти Црвене звезде на нишком „Чаиру“ декласирали су домаћу екипу Радничког резултатом 116:4 чиме су направили добру увертиру пред велико финале домаће Супер лиге које је на програму у недељу 8. новембра.

Троструки узастопни шампион Србије, екипа РЛК Црвена звезда пре тачно месец дана доживела је први пораз у домаћим такмичењима након готово пуне три године. Бољи од наших рагбиста био је вечити ривал Р13К Партизан 1953 који је у лигашком сусрету славио резултатом 38:20, а прилику за реванш црвено-бели ће имати већ овог викенда када следи борба за шампионски пехар, па је у потпуности јасно да би тријумфом стигли до слатке освете, али и наставка жетвр трофеја.

Велико финале домаће Супер лиге између РЛК Црвена звезда и Р13К Партизан 1953 на програму је у недељу 8. новембра на терену Спортског центра „Инге“ на Звездари са почетком од 14 часова. Црвено-бели ће покушати да стигну до четвртог узастопног пехара и петог у историји клуба, док вечити ривал до сада није имао прилику да се радује шампионској титуули.

Повезане вести

Leave a Comment