Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Човић: „Пуно се олоша накупило у кошарци“

Председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић, говорио је на ТВ Пинк о “нападима из табора највећег ривала” и изнео озбиљне оптужбе на рачун Остоје Мијаиловића, првог човека КК Партизан НИС.

Он је истакао да постоје притисци и напади, али је навео да не би да помиње име Партизана.

– „Име Партизана није криво, криви су људи који су кадровисали такве људе у спорт. Пуно се олоша накупило у кошарци. Баш правог олоша, неписменог, полуписменог, дозвољава им се да пљују, нападају породицу са свих страна“ – навео је Човић гостујући на ТВ Пинку.

Потом је констатовао да ни Црвена звезда ни ФМП нису приватни клубови, а потом навео и да не пита “чији је Бритиш моторс, нити како су купљена и чија су нека осигуравајућа друштва”.

– „Прешао сам на нову дисциплину рекреације, увежбавам силовање секача и наркодилера у хаварисаним аутомобилима. Интензивно се бавим том активношћу. То је срамота, ви сви имате породице, ја ничију породицу нисам дирао. Дотични је испевавао и плаћао бандитима и хохштаплерима да мојој супрузи певају песме. И сада треба да користим реч коју народ разуме, како говедима да се обраћамо, да мучемо? Срам га било и све оне који га подржавају“ – рекао је Човић.

Он је потом тему пренео на проблематично стање у АБА лиги.

– „Звезда неће дозволити да се два милиона евра новца грађана Србије, пореских обавезника, трошкари… Три пута смо једногласно доносили одлуке у Скупштини АБА лиге, а Остоја неће да потпише“ – истакао је Човић гостујући на ТВ “Пинк”.

Повезане вести

Leave a Comment