Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАтлетикаВажноНајновијеОстало

Сестре Лукић напустиле Црвену звезду

Сага је завршена, а епилог је да Ања и Сара Лукић након две године напуштају Атлетски клуб Црвена звезда и од следеће године носиће боје клуба који је у највећој експанзији у последњих неколико година БАК-а.

Одмах по окончању овогодишње сезоне као гром из ведра неба одјекнуло је да су сестре Лукић и тренер Слободан Стојић раскинули дугогодишњу сарадњу. Несугласице које су месецима тињале достигле су тренутак када су се обе стране сагласиле да је најбоље да свако даље крене својим путем међутим, тако је изгледа мислио и сам клуб.

Након вишенедељних преговора управе Звезде са сестрама које су 2018. стигле из Новог Београда до коначног договора није дошло.

Оно што су оне тражиле јесте да остану да тренирају заједно међутим, њихов предлог за новог тренера клуб није подржао, а решења која су им нудили челни људи клуба подразумевала су да раде са различитим тренерима. На крају су једни другима пружили руку и на пријатељски начин су се разишли. Клуб иако је две године улагао у њих неће им правити никакве проблеме око преласка у нову средину.

(извор/фото: atlex.rs)

Повезане вести

Leave a Comment