Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновијеРегионална лига

Обрадовић: „Залагање није било на највишем нивоу

KK Црвена звезда мтс је забележила и шесту победу у регионалној АБА ј.т.д. лиги. Овога пута пала је Копер Приморска која још увек није осетила сласт тријумфа на Јадрану.

Саша Обрадовић није био у потпуности задовољан оним што је видео у Копру, али како и сам каже победи се у зубе не гледа. Посебно јер долази после пораза у Евролиги, а пред ново гостовање у елитном европском такмичењу. У среду Звезда ће гостовати Асвелу од 20:30 часова.

Стратег црвено-белих је после дуела против Приморске рекао да екипа није довољно респектовала противника.

– „Мислим да залагање није било на највишем могућем нивоу, што не може да се догађа после меча какав је био у Минхену. Може да се види кроз број скокова Приморске, поготово у нападу да нисмо били на нивоу какав захтевају мечеви АБА лиге. На том делу морамо да порадимо. Добро је да је Алекса Ускоковић добио минуте и да је одиграо, а добро је и што су шансу добили играчи који су мање играли. Дуга је сезона, најважнија нам је победа и да се нико није повредио“ – био је кратак шеф струке Звезде.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC нов 9, 2020 at 11:59

ODPOCETKA SEZONE GOVORIM KAKO TE PODRZAVAM U SVEMU ALI OVO STO TI GOVORIS JE BOLNO,TI SI TRENER TI TREBA DA MOTIVISES IGRACE,AKO VIDIS DA NEKOG BOLI UVO POSALJI GA U SVLACIONICU,AKO OPET BUDE ISTO SUT KARTA,JA STVARNO NEZNAM STA SI VIDEO U TERIJU,TAJ ME IGRAC IRITIRA MNOGO,NULA U SVAKOM POGLEDUM SEM NJEGOVIH KUCANJA,JUCE KAD GA JE ONAJ RADULOVIC UNEO U KOS DOSLO MI DA RAZBIJEM TELEVIZOR,DA JEDAN IGRAC IMA SKORO ISTO KOSEVA KO CELA ZVEZDA JE STRASNO,TAJ MACURA IGRAO KRILO U MEGI,KUZMIC IZGUBLJEN SLUCAJ,SEM VOLDENA KOJI IGRA UVEK BORBENO BEZ OBZIRA NA PROTIVNIKA,DRUGI IGRAJU TOPLO HLADNO,TI MORAS U SREDU DA POBEDIS ASVEL KAKA ZNAS I UMES,POSLE REAL TO ZA VADJENJE I NIJE NEKA PRILIKA

Reply

Leave a Comment