Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРвање

Звездине три титуле првака Србије за млађе категорије

Протеклог викенда одржано је Првенство Србије за млађе категорије у слободном стилу.

Већ првог дана такмичења рвачи и рвачице Црвене звезде су заблистали пуним сјајем на овом такмичењу. Наше пионирке су освојиле титулу екипног шампиона државе, а наши мушкарци јуниори су екипно заузели треће место.

Првенство Србије за пионире до 15 година и за јуниоре у слободном стилу за мушкарце и за девојке одржано је у суботу 7. новембра 2020. године.

Златне медаље су освојиле Маша Перовић (58 кг, пионирке) и Анђела Цветковић (66 кг, пионирке). Сребрне медаље су припале Мини Милосављевић (66 кг, пионирке), Луки Јовановићу (38, кг пионири), Алекси Радовићу (57 кг, јуниори), Милошу Перовићу (70 кг, јуниори), Алекси Митровићу (92 кг, јуниори) и Луки Косановићу (97 кг, јуниори). Бронзана одличја освојили су Данило Павилца (68 кг, пионири), Катарина Гаћеша (65 кг, јуниорке) и Јана Петровић (50 кг, пионирке).

Другог дана такмичења, у недељу 8. новембра у Петровцу на Млави, одржано је и Првенство Србије за пионире и пионирке до 13 година, као и за кадете и кадеткиње. Црвена звезда је освојила пехар екипног првака државе за кадеткиње и за пионирке до 13 година. У конкуренцији пионирки 4 екипе су имале исти број поена, али је судијска одлука да пехар иде у витрину црвено-белих донета јер су наше такмичарке имале највиши број победа тушем.

Златне медаље освојили су: Маша Милосављевић (пионирка, 45 кг), Павле Павлица (пионир, 70 кг), Милош Перовић (кадет, 71 кг), Анђела Цветковић (пионирка, 65 кг), Маша Перовић (кадеткиња, 57 кг) и Јана Петровић (кадеткиња, 49 кг). До сребрне медаље дошла је Мина Милосављевић (кадеткиња, 73 кг), а бронзана одличја припала су: Јакову Петровићу (пионир, 55 кг), Јовану Павлици (кадет, 80 кг) и Јовану Мирковићу (кадет, 71 кг).

The post Звездине 3 титлуе првака Србије за млађе категорије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment