Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Добро познато лице на тренинзима Црвене звезде

Славољуб Срнић је по трећи пут у каријери задужио опрему Црвене звезде. Видећемо да ли на дуже или само привремено…

Добро познато лице поново је у Љутице Богдана. Славољуб Срнић вратио се у Београд и тренира са Црвеном звездом. Крилни нападач се почетком октобра растао са Лас Палмасом и нема клуб.

Славољуб Срнић је замолио тренера Дејана Станковића да тренира са првим тимом и да одржава форму док не пронађе нови ангажман. Шеф стручног штаба црвено-белих није имао ништа против, јер ће му играч више на тренинзима добро доћи током репрезентативне паузе.

Крилни нападач је поникао у Црвеној звезди, али је шансу у црвено-белом дресу добио тек после заобилазног пута преко Бановог брда. На Маракану се вратио 2015. године и постигао је неке веома важне голове против Карсноадара и Келна. Укупно је одиграо 125 утакмица и постигао је 21 гол.

Није реално да поново обуче дрес Црвене звезде, јер је тим Дејана Станковића добро попуњен на позицији крилних нападача. Мада ко зна шта се до јануара може да се догоди и ко све може да напусти стадион Рајко Митић.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE нов 11, 2020 at 18:43

KAD JE ODLAZIO REKAO SAM DA ĆE OSTATI NAJVISE DVA MESECA I TAKO JE I BILO..PA SAMO SLEP ČOVEK NE VIDI DA DECKO NIJE ZA OZBILJAN FUDBAL..ČUKA JE ZA NJEGA BAYERN..AKO DODJE ONDA SMO KAO KLUB DNO DNA I IGRAČ MANJE KAO SADA SA GAVRIĆEM,NIKOLICEM,ERAKOVICEM,PETROVIC..I ONI CE NJEGOVIM STOPAMA I NIKADA ALI NIKADA NEČE IGRATI OZBILJAN FUDBAL JEL SU TO SAMO SELJAČKI IGRAČI

Reply

Leave a Comment