Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Обрадовић: „Умор не прихватам. Недостајала нам је дисциплина“

Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић после пораза од Реал Мадрида у Београду 73:67 рекао је да се сличне грешке често понављају његовом тиму.

– „Боли ме то што губимо у фазама када се утакмица ломи, Химки је био у једној фази, Бајерн на самом крају, сада почетак треће четвртине. Да бисмо побеђивали велике ривале, не смемо да дозволимо падове на такав начин. Желимо да играмо добро и организовано, а ништа се од тога није догодило. Правили смо неискусне грешке, а не смемо да показујемо неискуство на овом нивоу. Играли смо наивно у другом полувремену. Требало је да буде другачије, да будемо стрпљивији“, рекао је Обрадовић.

Новинари су питали Обрадовића да прокоментарише судијски критеријум.

– „Реал је у групи повлашћених. Ми смо екипа која је аутсајдер. Неке ствари су могле да буду свиране. Да би ти дали неке ствари, мораш то да заслужиш репутацијом и играчким статусом. Не бих то превише коментарисао, више бих се фокусирао на то што ми нисмо урадили“.

Пре само два дана Звезда је одиграла сјајно у Француској и победила АСВЕЛ.

– „Умор као део игре увек постоји и екипа се бори са тиме, више је до неискуства. Тачно се виде евролигашки играчи који знају како се понашају у тешким тренуцима, и ми који губимо лопте. Умор? Не прихватам то. Главни играчи су све време добро тренерали и спремни су, осим Џонија О’Брајанта. Ниси ти уморан на почетку треће четвртине када се стварала разлика. Ту нам је недостајала дисциплина“, закључио је тренер црвено-белих.

Повезане вести

5 comments

Звездаш нов 14, 2020 at 10:48

Ћелави, да ли си ти тренер или спортски коментатор?

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 13, 2020 at 23:41

ZA DISCIPLINU SI TI KRIV I ZA PORAZ..SAMO GURAJ TI U BITNIM TEKMAMA PRIVATNIKA BRAJANTA I CEPANICE DAVIDOVCA,KURIDZU,TERIJA I RAITA A SIMONOVIC I SIMANIĆ NI U PROTOKOL..BRAVO MAJSTORE

Reply
Zveki нов 14, 2020 at 00:48

Saša brate, jel ti nas zezaš sa Kuridžom i ovim Terijem i Holom? Brajant imao opet najviše izgubljenih lopti. To su tvoji lični igrači, mezimci, imaju minutazu ko da su Lebron i Harden…Reši to…

Reply
Veteran Sever нов 14, 2020 at 10:11

Tako je to druže kada je trener istovremeno i menadzer nekim igračima. Tu onda vajde nema. Skandalozno je koliko su neki igrači privilegovani, a neki imaju status 13og praseta! Čekam utakmice sa glavnim rivalima u ABA ligi, posto smo u Evroligi među 3 poslednje ekipe. Ako u ABA ligi izgubimo od glavnih rivala, onda Saša žabe što si legenda kluba! A Kokoškov ti lep šamar opalio pozivajući u reprezentaciju Radanova i Simanića koje ti verovatno ni na treningu očima ne možes da vidiš!

Reply
Србин са Космета нов 14, 2020 at 06:43

За пораз је крив Обрадовић!
Брајант,Волден изгубили неколико лопти када се резултат ломио.Рочести ни бледа сенка некадашњег играча,Хол и Куриџа данас лоши.Добрићу опет мало времена,Симону уопште.Рит солидан.Тери је „танак“ играч…

Reply

Leave a Comment