Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Црвена звезда – Златибор 4:2 (0:1)

Феноменална утакмица и невероватан преокрет виђен је на нашем стадиону, а оно што је најважније то је да је Црвена звезда савладала Златибор резултатом 4:2 и обезбедила пролазак у наредну рунду Купа Србије. Поготке за тим Дејана Станковића и то у распону од шеснаест минута постигли су Мирко Иванић, Алекса Вукановић, Радован Панков и Андрија Радуловић.

Црвена звезда – Златибор 4:2 (0:1)

Стадион: “Рајко Митић”.

Судија: Петар Пипер.

Стрелци: Иванић у 71, Вукановић у 73, Панков у 84. и Радуловић у 86. минуту за Црвену звезду, а Јањић у 31. и Милорадовић у 56. минуту за Златибор.

Црвена звезда: Борјан, Гобељић, Панков, Дегенек (од 72. Радуловић), Ераковић (од 59. Милуновић), Петровић, Николић (од 82. Саного), Спиридоновић (од 59. Вукановић), Иванић, Боаћи (од 59. Павков), Фалћинели.

Резерве: Поповић, Милуновић, Хајдин, Саного, Симић, Вукановић, Радуловић, Павков.

Златибор: Чубраковић, Јездимировић, Анђелковић, Стаменковић, Ђаковац, Ђокић (од 65. Живановић), Петронијевић, Милорадовић, Јањић (од 90. Владић), Крстић, Исламовић (од 87. Николов).

Резерве: Савић, Почек, Николов, Видић, Глишовић, Мирковић, Вукић, Радовић, Ћировић, Владић, Живановић.

Жути картони: Чубраковић, Милорадовић, Живановић, Ђокић (Златибор).

Дејан Станковић за ову утакмицу није могао да рачуна на тројицу репрезентативаца – Александра Катаија (Србија), Ел Фарду Бена (Комори) и Гелора Кангу (Габон). Иако је на претходном мечу против Инђије – Ераковић покривао позицију левог бека, овог пута је он био штопер, а на боку Дегенек.

Припало је прво полувреме у потпуности фудбалерима Црвене звезде, иако су на одмор отишли са голом заостатка. Сијасет прилика, удараца ка Чубраковићу и сјајних прилика које нису резултирале поготком. У првих десет минута је најконкретнији био Николић који је после комбинације са Спиридоновићем, када је протрчао по десном боку, покушао да одигра повратни пас у петерац, али је био изблокиран, што је олакшало посао Чубраковићу. У петом минуту је и Спиридоновић имао сјајну прилику када му је Боаћи феноменално “одложио” лопту на десет метара, али је он шутирао преко пречке.

Претили су и Фалћинели и Боаћи, а голмана гостију је прописно намучио Дегенек у 16. минуту када је искоса са леве стране, уместо центаршута, покушао директно да га угрози и умало успео у томе. Фалћинели је у потпуности био у центру пажње током првог полувремена. Играо се 21. минут када је Италијан прихватио лопту на двадесетак метара од гола, окренуо се, и показао какву разорну “левицу” има, а епилог свега је пречка која се затресла, иако је шут био сјајан.

Иванић је такође могао да погоди у 25. минуту, али је после паса Фалћинелија отишао превише искоса у десну страну, што је омогућило Чубраковићу да му “уђе” у шут и одбрани. Гости су до предности стигли из практично једине прилике. Играо се 31. минут када је Јањић прецизно шутирао после добре акције и погодио Борјанову мрежу.

Није то обесхрабрило изабранике Дејана Станковића који су до краја полувремена у неколико наврата могли до изједначења, па чак и до потпуног преокрета. Три пута је Фалћинели претио, а најконкретније је то било у 39. минуту када је умало искористио пад концентрације Чубраковића и одузео му лопту, али се голман Златибора у последњем тренутку снашао. Потом је имао и сјајан ударац главом који није резултовао голом. У последњим тренуцима првог дела игре је и Боаћи могао да се упише у стрелце. Прво је после центаршута Спиридоновића “школски” захватио лопту из волеја са десетак метара, али је послао тик поред гола, а потом је и са неколико метара покушао главом, али лопта једноставно није хтела у мрежу.

Наставиле су да се ређају прилике за наш тим и у другом полувремену. Николић је шутирао у 47. минуту са дистанце, а онда се и два минута касније Боаћи “поклонио” и главом гађао у Чубраковића, после сјајног центаршута Дегенека. Ипак, поново су гости, практично ни из чега дошли до гола. Играо се 56. минут када је Милорадовић из петерца главом погодио рашље и удвостручио предност Златибора. Експресно је покушао Петровић да одговори свега два минута касније, али је Чубраковић одбранио ударац са двадесетак метара.

Спољни део мреже који је погодио Николић после комбинације са Иванићем и Вукановићем, била је увертира у блицкриг Црвене звезде и два гола нашег тима за три минута. Играо се 71. минут када је Иванић после комбинације са Фалћинелијем са десетак метара рутински погодио даљи угао Чубраковићевог гола , а потом је у 73. минуту Вукановић у петерцу искористио сјајан пас Милуновића и на семафору је писало 2:2. Али не задуго…

Потпуни преокрет црвено-белих и поново два гола за три минута. Играо се 84. минут када су се прво сударили Милуновић и Фалћинели, потом је Павков покушао “маказицама”, али је најприбранији био Панков и петом погодио мрежу ривала. Потпуни колапс за госте уследио је у 86. минуту када је Радуловић сјајно прошао по средини, наместио се на “снажнију” ногу и прецизно погодио угао Чубраковићевог гола, те поставио коначан резултат на данашњем мечу, а Црвена звезда је обезбедила пролазак у наредну фазу такмичења.

The post Црвена звезда – Златибор 4:2 (0:1) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

31 comments

Delije Sever Ns нов 18, 2020 at 19:56

Braćala živ bio ti meni…Opušteno samo zdravlja i sve će biti ok.

Reply
Delije Sever Ns нов 18, 2020 at 13:07

Braćala,opušteno,nikom neželim loše pa ni tebi.Malo se preteralo sa komentarima,tj svako ima pravo da kaže šta misli a sad dal nekom to odgovaralo ili ne to je neka druga priča.Našmrkan nikad nisam bio za moje 42godine a na Mari sam od malena.Neželim ti loše kao ni sebi što neželim.Idemo dalje u nove pobede i bitke.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 18, 2020 at 17:44

ziv bio

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 18, 2020 at 17:47

ma nema problema ja nikome ne zameram..samo sam ja oštriji u komentarima jel sam dugo preko i ovde u nemackoj pratim i najnizi rang takmicenje,imam nemce prijatelje s kojima gledam tekme zvezde i retko kada sam pogresio kod nekog igrača..ali nebitno vazna je zvezda a ne mi..mi smo samo prolazni deo za našeg zivota..ja u januaru punim 55 krpa i srećan sam sto sam delija toliko godina jel sam na mari bio prvi put a nisam ni prohodao..mene zato boli kad vidim koje sve neznalice nose nas sveti grb i dodje mi da se obesim..da ne pricam sta moji prijatelji kazu za pojedine igrače a ovde se kuju u nosioce igre i na kraju kao srnić zavrse u drugu ligu kao adzić i ostali za koje sam rekao da nikada..ali nikada ne mogu igrati osim u čuki..tako i sada ti tvrdim da nikolić nema šanse da igra ni austrijsku drugu ligu..bice prodat na silu i ti je kraj..kao i eraković,petrovic..zapamti oni nikada i nigde ne mogu igrati ali ih postujem samo zato sto vole zvezdz..ziv bio brate ja napisa ro
man i smorio sam i sebe

Reply
Goran 77 77 нов 18, 2020 at 09:03

Koliko negztivnih kometara? Ne mogu da verujem da vam svima sve i svasta smeta, te uprava te igraci te zvezdina deca
A klub od izjave trenera da evropa nije pririt do kluba koji 4 god zaredom igra evropu i pobedjuje sto je najvaznije
Pa nista rodjaci vratite se na vesti gde su nam stopre igrali tutoric i djordjevic pa tamo prosipajte svoje frustracije i negativu

Reply
Delije Sever Ns нов 17, 2020 at 20:55

Za Krvavog…Jedan već imaš stendić a drugog se čuvaj pošto ti je tu kraj,korona udara na te slabe kao što si ti sa stendićima…Pušićes ga ti Severu nama našmrkanima samo da ovo zlo prođe a dotle se čuvaj da te još jedan infraktić ne udari.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 17, 2020 at 23:40

koliko si nepismen vidi se..stendić??..al nebitno.ja tebi ne želim infarkt..tu je ljudska veličina..uzivaj..zivot brzo prodje..ja cu uskoro 55g..mlad si još..šteta….šteta…

Reply
Delije Sever Ns нов 17, 2020 at 16:32

„Zveki“…Pa šta bre ti njega slušaš i snjim se prepireš kad on stalno kenja tj otkad postoji ovaj portal on stalno pljuje po Zvezdi,njemu je jedino ovaj portal još ostao pošto očigledno nesme nigde da zucne pa ovde leči svoje komlekse bolesne…bolje mu je da pazi da mu još koji stendić ne ugrade…Bravo Zvezdo samo jako i hrabro.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 17, 2020 at 20:44

popu..iš mi raspala našmrikana dzukelo

Reply
Delije Sever Ns нов 17, 2020 at 16:27

Legendo Ivane“Sever te neće zaboraviti,počivaj u miru braćala naš,nek ti je večna slava.

Reply
Jovica нов 17, 2020 at 15:07

Dragović će biti dobro pojačanje , još 2-3 prava pojačanja i biće ok .Nikako ne treba dovoditi gomilu neproverenih pojačanja.

Reply
Igor нов 16, 2020 at 23:36

Namestili smo, nije nam dobro….. 70 minuta ne možemo da se sastavimo protiv FK Čajetine, a onda blic krig. Smešno.

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 16, 2020 at 23:51

ZNAMO DA TI NIJE DOBRO,AJDE GROBOS KOD UMOBOLNOG PANTIĆA NA PORTAL,MARŠ ODAVDE.

Reply
звездан нов 16, 2020 at 23:04

А заборавио сам још и гобељићаи Спиридоновића.Значи продати тих 11и довести 6 правих појачања.Спомиње се Јевремовић,,може али да игра куп утакмице али не евро утакмице

Reply
звездан нов 16, 2020 at 23:00

Неки навијачи чак говоре о продаји Радуловића.Не долази у обзир,ни он ни Гаврић.Има да играју идуће године Лигу шампиона ако Бог да.Ја сам за довођење Марина,и да остане и Канга и Иванић.Срну наговорити за остане и покушати вратити Радоњића и Пешића ,делијске Нишлије.Двојаица ,,тројицаиграча у одбранитребају доћи већ првих дана прелазног рока ,тако да у јуну ако би се коцкице посложиле би већ тада имали јаку екипу.Никакво то није нагомиловање играча ,морамо имати 2о ак играча квалитетних ,што сада није случај.Мислим да би требали продати Николића,Бена,Павкова,Боачија,Милуновића,Петровића ,Симића и Вукановића и Хајдина

Reply
Dragan нов 16, 2020 at 21:43

Ova utakmica nije vredna komentara u danu kada je umro jedan od najvećih Zvezdaša države Srbije , glumac Ivan Bekjarev! Neka ti je večna slava, Ivane!

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 16, 2020 at 21:48

SAD SAM SAZNAO..TUGA DO NEBA BRATE..KAKAV GLUMAC KAKAV DELIJA..NAKLON DO ZEMLJE..POČIVAJ U MIRU ZAVEK NAŠ DELIJO

Reply
Loki нов 16, 2020 at 22:03

Džaja je na potezu… jer… davne 1975 godine Ivan Bekjarev je sa pokojnim Mirkom Talijanom i Kapicom priredio trekst one pesme:“A kad umrem omlitavi telo, sašijte mi Zvezdino odelo, crveno beli sanduk napravite, mesto popa DŽAJU MI ZOVITE“. Pa, Džajo, dođe i taj surovi trenutak… Vidimo se za neki dan u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Reply
MILOS RANKOVIC нов 16, 2020 at 20:07

SAMO JOS NESTO ZVEZDANE TERZICU,PRODAS LI OVOG MALOG RADULOVICA BENFICI ZA 2 MILIONA BICE FRKE NA STADIONU,OTERACEMO TE BUDI SIGURAN,RADULOVIC JE BISER NAD BISERIMA,ON ZA DVE GODINE MOZE DA ODE ZA MINIMUM 15 MILIONA,MALI JE ZIVA VATRA,IMA LEVICU CUDO,ON JE ZA NIKOLICA,PETROVICA PELE,ON NAJMANJE JOS DVE GODINE U ZVEZDI,MLAD IMA VREMENA ZA PRODAJU,NADJITE PARE VISE,SAMO PRODAJETE NASU DECU,ON I GAVRIC,MALI CUPIC,BURMAZ TO SU DECA KOJA TREBAJU DA IGRAJU I FORSIRAJU

Reply
MILOS RANKOVIC нов 16, 2020 at 20:02

PRVO MNOGO TESKO ZA GLEDANJE OVA UTAKMICA,JASNO JE SAD SVIMA DA ERAKOVIC NEMA STA DA TRAZI U ZVEZDI,ON JE RUPA I KRAJ,GOBELJIC VEC NA ZIMU SUT KARTU,NAJGORI SI UBEDLJIVO,TI BRE OTKAD SI PRELEZAO KORONU COVECE NEMOZE DA SE PREPOZNAS,BITNO JE DA GOBELJA IMA ZENSKU SAMO SE NIJE JOS SLIKAO SA NJOM NA MOM INSTAGRAMU,BOLI NJEGA UVO ZA ZVEZDU,COVEK IMA DEVOJKU,PETROVIC NISTA BOLJI OD OVIH DVOJICE,ZAR TRENERU MISLIS NA GENT SA PETROVICEM POSTO SANOGO IMA KARTONE,IMA DA NAS NALUPAJU TAMO,DA ZAKLJUCIM MORA DA SE MENJA CELA ODBRANA I BEKOVI SVE,ZADNJI VEZNI BAREM JEDAN,POCELI SMO DA PRIMAMO GOLOVE OD AMATERSKIH EKIPA,PRODAS JOVICICA ZA SICU ON U RUSIJI IGRA SVAKU,PRODAS JOVANCICA,OSTAVIS PETROVICA,TO JE UZAS

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 16, 2020 at 19:34

NISTA NOVO..PRICAM VEC POLA GODINE..BORJAN,KATAI I KANGA I OSTALO JE ZBOGOM PAMETI

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 16, 2020 at 19:34

REČE MI POSLE TEKME PEVAČ SAŠA MATIĆ DA JE I ON VIDEO DA JE NIKOLIĆ IGRAČINA..JA NISAM ZA MOJE 54G VIDEO DA SE FORSIRAO NEKO KO NIJE NI ZA BATAJNICU..OVO JE TUZNO DA ON IGRA A NE RECIMO RADULOVIC KOJI JEDINI OD 32 IGRAČA IMA OŠTAR UDARAC I CENTARŠUT..ILI RECIMO NAŠ NAJBRZI IGRAČ SVIH VREMENA SPIRIDONOVIĆ..DOBRO JOS NIJE NIKOGA PRETRČAO ILI PREDRIBLAO ALI BIĆE I TO JEDNE GODINE..ILI NESRETNIK GOBELJA KOJI IZGLEDA KAO MARATONCI BRZOG HODANJA NA 50KM KOJIMA SU VEZANE NOGE DA NE MOGU TRČATII GOBELJA SE NALAZI NA NEKOH 49KM HODANJA..ILI PETROVIĆ DEČKO KOJI NE ZNA ZASTO SE NALAZI NA TERENU..MOZDA JE DOBAR ZA ŠAH ALI FUDBAL JE ZA NJEGA MISAONA IMENICA..I NEĆU DALJE JEL MI TREBA CELA NOĆ DA NABROJIM BISERE TERZINE

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 16, 2020 at 22:18

SVAKO SLOVO TI POTPISUJEM BRATE . SVE I NEKAKO ALI NIKOLIĆ ? DA NAM JE DEDA NJEGOV SAGRADIO MARAKANU PA DA RAZUMEM,ALI …GLEDAO SAM MILION UTAKMICA I DESETINE MILIONA IGRAČA ALI OVO JOŠ NISAM VIDEO. DA U ZVEZDI REDOVNO IGRA “ IGRAČ“ KOJI APSOLUTNO NIŠTA NE ZNA ,DA NAM KREIRA IGRU NEKO KO NEMA OSEĆAJ ZA PROSTOR,PAS, KREACIJU,CENTARŠUT,NIŠTA…

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 17, 2020 at 16:56

BRATE RODJENI DEČKO JE ANTITALENAT ZA FUDBAL..PA U MOM SELU IMA DEČKO 19G KOJI JE RONALDO ZA METILJAVOG NIKOLIĆA..SINOĆ SAM BROJAO 7 ZA REDOM LOPTI POGRECNO DODAO..PA O ČEMU PRIČAMO MI..DA NE PRIČAMO O EVROPI KAD ON PROTIV ČAJETINE NAJGORI OD NAJGORI..KLADIM SE DA U SRBIJI IMA 1000 BOLJIH OD NJEGA..

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 16, 2020 at 19:28

FENOMENALNA POBEDA NAD RENOMIRANOM ČAJETINOM I SKUPOCENOG TIMA KOJI IGRA SAMO ZA BONOVE ZA TOPLI OBROK I FENOMENALNA PARTIJA NIKOLIĆA IGRAČA KOJI DO SADA NIJE IGRAO U ZVEZDI I DRZAO KONCE IGRE U SVOJIM NEŽNIM NOGICAMA..BRZ,HITAR,PREGLED IGRE,DELIO LOPTE KAO RUKOM,DRIBLING,IZBACI IZ IGRE CELU ODBRANU ALI ZVEZDE…HAHAHA

Reply
Zveki нов 16, 2020 at 23:57

Kakve veze ima Nikolić sa primljenim golovima? Za oba gola najveći krivac je Drgenek. Ali, izgleda da imamo igrače čije ime ne smemo da pomenemo kada igraju slabo, a ima i onih koji ni krivi ni dužni, budu meta za pljuvanje. Nikolić je jedini držao defanzivni blok na sredini terena, iako momak nikada nije igrao zadnjeg veznog. Gde je bio Njegoš veceras, gde je bio Ivanic na polulevom bloku? Nigde! Sve to mora dojučerašnji junior da pozatvara i onda normalno da izgubi dah u ofanzivi. Veljko je u Grafičaru igrao centralnog veznog, sve organizacija se vrtela oko njega, čak je bio i drugi strelac Grafičara. Sada mu Deki uvalio ulogu“vodonoše“ ili „đubretara“ i polako ga uništava kao kreativca i ofanzivca. Kao što to hoće u košarci od Davidovca da napravi Obradović, da ovaj bude tzv.đubretar i novi Lazić i kao što je od Dobrića hteo isto da napravi Lazića, a Dobrić se odupreo tome i zato greje klupu i bude menjan čim se usudi da šutne(bez obzira da li da trojku ili zakucall??) ! I tako će ova dva košarkaša i Nik u fudbalu, zahvaljujuci trenerima, da postanu prosečni igrači…

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 17, 2020 at 01:38

BLAGO TVOM NEZNANJU..ILI TI JE OVAJ KILAVI NIKOLIĆ BRAT ILI KUM..SVI STRUCNJACI I SVI NAVIJAČI VIDE DA DECKO DANAS IMAO 17 POGRESNIH DODAVANJA I NI JEDAN POTEZ..STA JE S TOBOM ČIVEČE JEL SI SLEP ILI SI LUD..PA IGRAO NA SVIM POZICIJAMA 30 UTAKMICE I DAO JEDAN ĆUŠKAVAC I NA STOTINE IZGUBLJENIH LOPTI A O NEKOM PASU DA NE PRICAM..PA GARANTUJEM DA U SVAKO SELO IMAS TAKVOG NEZNALICU I KILAVCA..JEL PRATIS MALO FUDBAL PO EVROPI KAKO SE IGRA..PA ON PROTIV ČAJETINE U 9MIN ISPLEZIO JEZIK KAO OVCA NA SO..ON NEMA NI JEDAN SEGMENT IGRE..TAKO STE PRICALI ZA SRNIĆA,ADZICA I KOJE JOS TARABE A JA SAM TVRDIO DA NISU NI ZA BATAJNICU STO SE I POKAZALO..AJDE NE SMARAJTE VISE SA NIKOLICEM SADA POTPISUJEM DA NIKADA I NIGDE NEĆE IGRATI OSIM ZVEZDE I NAJVISE ČUKARIČKI

Reply
Zveki нов 17, 2020 at 02:43

Ne znam od kad smo to mi na „ili si slep ili lud“ i “ blago tvom neznanju“. Ja nisam balavac ili
klipan sa ulice, pa da mi se tako uličarski obraćaš, samo zato što imam drugačije mišljenje od tebe!? Niti želim da budem nekakav drveni advokat Nikoliću. Samo rekoh: Degenek kriv za oba gola, a ti pominjes Nikolića? I jos tu nekih netačnih stvari si bacio…ali avaj.. nebitno. Nije mi do svađa sa Zvezdašima.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 17, 2020 at 11:45

kao prvo ti si niko i ništa..kao i ja..svi smo isti..kao drugo slazem se za degeneka.kao treće milioni delija vidi da je nikolić opštinska liga jedino se tebi svidja..i neću raspravu jel vidim da ne razumes sport..uzivaj

Zveki нов 17, 2020 at 12:19

Čekaj…kakva ti je ovo komunikacija? Vređaš ljude na ličnoj osnovi samo zato što imaju drugačije misljenje?!?

krvavi zvezdas-DE нов 17, 2020 at 20:50

nije vredjanje ako ti kazem da si totalni nepoznavalac fudbala..ali skroz..tvoje znanje o igračima je smesno kao da zivis u nekoj zabiti..čoveče ti imaš procene za fudbalera kao šahista..jel vidis ti kako se igra fudbal savremen u evropi ili samo gledaš seljački.. nemam ja problem razmenu mišljenja ali je nenormalno da ti i onaj nesretnik sever NS hvalite neznanje a milioni nas i priznati strucnjaci kazu drugacije da je nikolić ne zonski igrač nego tipičan seljoberski igrač..zivi bili pa videli..samo nemoj da se sekirate kad nas on vodi da se mucimo sa igrom..aj jarane uzivaj

Leave a Comment