Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Привремено обустављена сва стонотениска такмичења

Домаћа стонотениска такмичења започела су крајем месеца октобра када су одржани први турнири током којих су одиграна по четири првенствена кола у прва два ранга српског стоног тениса како у женској тако и у мушкој конкуренцији. И док су црвено-бели такмичење очекивано започели са четири тријумфа, наше девојке су повратак у елитни ранг започеле без успеха. У сваком случају сви су са нестрпљењем ишчекивали предстојећи викенд 21. и 22. новембар када је по плану требало да се одиграју мечеви 5, 6, 7. и 8. суперлигашког кола у обе конкуренције.

Међутим, комесар за такмичења Стонотениског савеза Србије, Предраг Милићевић, донео је одлуку о одлагању турнира Супер и Прве лиге за мушкарце и жене, заказаних за 21. и 22. новембар у Зрењанину и Бечеју. Неповољна ситуација са коронавирусом у Србији пробудила је сумњу међу играчима, тренерима и осталим стонотениским заљубљеницима у одигравање друге серије лигашких турнира два најјача домаћа ранга.

Данас је обелодањено да турнира неће бити овог викенда, а одлука о новом датуму или алтернативном начину одигравања преосталих кола биће донета у наредном периоду. Датум није прецизиран.

Црвено-беле стонотенисерке су овог викенда требале да одмере снаге са екипама Чоке, Сенте, ТСЦ-а и Унирее, док је мушка екипа по плану требала да одигра два велика дербија против зрењанинског Баната и новосадског Радничког, а на програму су били и сусрети против Железничара из Ниша и екипе Таурунума из Земуна.

Повезане вести

Leave a Comment