Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„Kicker“ о будућој сарадњи Црвене звезде и Александра Драговића

Вест да су се Алексаднар Драговић и Црвена звезда договорили о будућој сарадњи, јуче је била заступљена и у немачким медијима. У трагу за тачном информацијом престижни “Kicker” је позвао спортског директора Бајера из Леверкузена Симона Ролфеса. Он је истакао да Александар Драговић за сада не иде нигде.

– „На зиму ћемо пустити некога само уколико ситуација у тиму то дозвољава. Драговић је, засад, у нашим плановима за читаву сезону“ – кратак је био некада репрезентативац Немачке.

Ипак, “Kicker” у наставку текста наводи да Александар Драговић није у првом плану тренера и да игра само у Лиги Европе. Такође, да је велика жеља Србина да заигра за клуб за који навија од малих ногу.

Сад остаје да се види хоће ли аустријски репрезентативац да изврши притисак на управу Бајера да га пусти пре истека уговора у јуну. Александру Драговићу су потребни минути проведени на терену, јер Аустрија у јуну игра на Европском првенству. Црвена звезда би свакако била тим у ком би искусни штопер могао да потврди свој квалитет и наметне се за прву поставу у националном тиму. Седећи на трибинама у Леверкузену, свакако ће да падне у други план…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/iz-leverkuzena-porucuju-dragovic-moze-u-zvezdu-ali-246859/?fbclid=IwAR2304OLUQhBGIYdpoOlL7gHyiU093OqMIU0zJYThD6PSBcEg0hqJpPdNt0

Повезане вести

Leave a Comment