Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Ватерполисти гостују у крагујевачком „Парку“

Ватерполисти Црвене звезде у досадашњем току Супер лиге у четири одиграна сусрета остварили су три тријумфа и реми. Црвено-бели су савладали Партизан (9:5), Бањицу (15:6) и Земун (10:4), док је дуел са првим фаворитом шампионата екипом Нови београд 11. април окончан без победника резултатом 11:11. Услед добро познате ситуације са пандемијом вируса COVID-19 мечеви 4. кола против нишког Наиса и и дерби 6. кола против Шапца су отказани и биће одиграни у накнадно утврђеном термину.

У 7. колу елитног ватерполо ранга пулени тренера Александра Филиповића гостују у Крагујевцу екипи Радничког, екипи која је недавно са великим успехом представљала српски ватерполо у квалификацијама за ЛЕН Лигу шампиона и остаје жал што Крагујевчани нису стигли до групне фазе европске елите. Крагујевчани тренутно имају два бода више на конту, али и утакмицу више одиграну, па је јасно да ће предстојећи меч у многоме одлучити и о пласману на крају лигашког дела такмичења.

И поред чињенице да ће трибине базена Спортског центра „Парк“ бити празне, љубитељи ватерпола ће сусрет моћи да прате у директном преносу на каналу Спорт клуб 1.

– Супер лига Србије у ватерполу, 7. коло:
КВК Раднички Крагујевац – БВК Црвена звезда
Базен: Спортски центар „Парк“, Крагујевац
Датум: Петак, 20. новембар
Почетак: 19 часова
ТВ пренос: Спорт клуб 1

– Табела Супер лиге Србије у ватерполу:
1. Нови Београд 11. април (Београд) 16
2. Шабац (Шабац) 12 /-1/
3. Раднички (Крагујевац) 12 /-1/
4. Црвена звезда (Београд) 10 /-2/
5. Војводина (Нови Сад) 9
6. Наис (Ниш) 7 /-1/
7. Земун (Земун) 7
8. Партизан (Београд) 6 /-1/
9. Стари Град (Београд) 0
10. Бањица (Београд) 0

Повезане вести

Leave a Comment