Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Омладинци и кадети Црвене звезде, као и фудбалери Графичара ће наставити своје такмичарске обавезе за викенд, а преносе мечева наших бисера ћете као и увек бити у прилици да погледате на јутјуб каналу Звезда кидс и на Звезда ТВ-у.

Омладинци Црвене звезде ће у недељу од 13 часова гостовати Спартаку. Сезону су изабраници Марка Неђића започели управо дуелом против тима из Суботице када су погађали: Никола Кнежевић (два пута), Никола Митуљикић и Марко Лазетић за убедљиву победу од 4:0, а да ли ће нешто слично бити у стању да понове наши таленти, бићете у прилици да погледате на Звезда кидс каналу, као и на Звезда ТВ-у.

Кадети такође играју у Суботици, против домаћег Спартака, али два сата раније у односу на омладинце. У доброј серији су наши бисери од када је Никола Митић сео на клупу, заправо – имају све победе, а да ли ће успети да наставе низ погледајте на Звезда кидс каналу, као и на Звезда ТВ-у. Поуздани голман екипе Стефан Маринковић очекује нове бодове против екипе коју су већ савладали резултатом 3:1 (Јован Мијатовић два пута и Давор Ракић) на старту сезоне.

Познајемо Спартак и ради се о веома доброј екипи. С друге стране, ми смо у налету, пуни самопоуздања и имамо пет везаних победа са жељом да се тај низ не прекине до краја сезоне, ако је могуће. Тако да, идемо у Суботицу да победимо. Неће бити лако, али верујемо једни у друге. Добра је атмосфера у екипи и не бисмо да то покваримо, према томе, циљ је јасан – рекао је Маринковић.

Фудбалери Графичара ће у суботу од 13 часова бити домаћини екипи Слоге и покушати да се новпм победом приближе водећем двојцу. Предводиће Одада, Матић и Бабић наш развојни тим са жељом да се тријумфује против последњепласираног тима на табели.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 10 часова, млађи пионири – Графичар – Црвена звезда

Субота, 10 часова, омладинци – Раднички НБГ – Графичар

Субота, 13 часова, ПЛС – Графичар – Слога (Звезда кидс и Звезда ТВ)

Субота, 13 часова и 30 минута – Мачва – Графичар

Недеља, 9 часова и 30 минута, пионири – Бродарац – Црвена звезда

Недеља, 11 часова, кадети – Спартак – Црвена звезда (Звезда кидс и Звезда ТВ)

Недеља, 13 часова, омладинци – Спартак – Црвена звезда (Звезда кидс и Звезда ТВ)

Понедељак, 13 часова и 30 минута, млађи омалдинци – Графичар – Вождовац

Уторак, 13 часова и 30 минута, млађи кадети – Црвеба звезда – Раднички НБГ

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment