Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Након Одаде и Кембела у Звезду стижу и два млада репрезентативца Нигерије

Кренуло је са Ричардом Одадом, који је у филијали Графичару и током зимских припрема биће у тиму Црвене звезде. Тренер Дејан Станковић провериће потенцијал Кенијца, а клуб наставља да кроз селекције проба нове странце.

На проби у Графичару је и дефанзивац Норман Кембел, који је рођен 1999. године, а дебитовао је за најбољу селекцију Јамајке. Његовим стопама су кренули Нигеријци Алферд Отоми (офанзивни везни) и Давид Акпан (задњи везни). Играчи су рођени 2002. године и играли су за кадетску селекцију Нигерије.

Договорено је да буду прво у омладинском тиму, а затим Графичару, који је пролазна станица до најбољег тима. Овај филтер су већ прошли: Вељко Николић, Жељко Гаврић и Страхиња Ераковић.

Улагање у младе је потез за блиску будућност Звезде, која покушава да “избруси” странце за најбољи тим.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/kenijac-jamajcanin-pa-dva-nigerijca-zvezda-dovodi-dva-kadetska-reprezentativca-super-orlova-246998/?fbclid=IwAR3u0dguTaGnZEDnqAFjyuiOUganxslssyD3g14FqGK3eqgrQ9G068uLZlg

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns нов 20, 2020 at 19:28

Mali Odada je ubica od igrača.Samo mu treba dati šansu,dečko zna da igra,brz,okretan,zna sa loptom,snage ima za dve utakmice,pravi onaj zadnji vezni kakav se traži po evropi.Ako je Zvezda pametna njega isforsirati i uzeti mnogo ozbiljne pare za njega.

Reply
Slavisa нов 20, 2020 at 12:45

Mislite da Nema dece u srbiji u koje bi trebao ulagati nego dovoditi decu iz afrike

Reply

Leave a Comment