Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Ван Ла Пара у шпанској „Сегунди“

Некадашњи фудбалер Црвене звезде, Раџив Ван Ла Пара, стигао је у четвртак у Логроњо и прикључио се новим саиграчима. Он је био слободан играч од како је раскинуо уговор са Београђанима, тако да је у редове шпанског друголигаша Логроњеса стигао без обештећења.

Управо због те чињенице је и могао да дође у клуб изван прелазног рока. Он ће се одмах ставити на располагање тренеру Серхију Родригезу Мартинезу и конкурисаће за утакмице у Сегунди.

Ван Ла Пара је шпанским медијима рекао да је имао понуде клубова из неколико различитих европских лига, али да је одабрао Логроњес јер је “имао добар осећај” у вези клуба.

– „Мислим да је ово добра екипа, без обзира на то што је тек недавно ушла у Сегунду. Хоћу да јој помогнем да буде највећа могућа“ – казао је Ван Ла Пара.

Овај 29-годишњи Холанђанин је истакао да му је игра “један на један” највећа врлина и да је уверен да ће новом тиму донети голове и позитивну енергију.

– „Надам се да су сви навијачи Логроњеса здрави и да ће ускоро моћи да дођу на трибине да нас бодре“ – поручио је Ван Ла Пара.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/van-la-para-predstavljen-obecao-je-novoj-ekipi-golove-i-pozitivnu-energiju-247007/

Повезане вести

Leave a Comment