Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Обрадовић: „Биће изненађења са наше стране“

Кошаркаши Црвене звезде мтс у оквиру 10. кола Евролиге поражени су на гостовању у Барселони од истоимене екипе. На месту где је недавно екипа Фенербахчеа која је у финансијском смислу неупоредиво испред црвено-белих доживела прави бродолом изгубивши са више од 40 поена разлике, пулени тренера Саше Обадовића су се испрсили и не рачунајући први период игре показали да и против најбољих овај састав нашег клуба може да се бори.

Након сусрета Саша Обрадовић је изјавио:

– „Честитке Барселони, заслужили су победу без икакве сумње. Имали смо проблема у игри против тако организоване и атлетске екипе, али сам задовољан другим полувременом. Нисмо одустајали, борили смо се до краја и то је позитивна страна овог пораза“, рекао је Обрадовић.

Обрадовићу је највише засметала прва четвртина у којој је његов тим постигао само 6 поена.

– „Имам одређене замерке за прву четвртину. Знам да је Барселона један од најбољих тимова у Европи, али вероватно је утакмица у Милану утицала на нас у првих десет минута. Још једна позитивна ствар је наша атмосфера на клупи, то је оно што нас мотивише и што мене мотивише. Мислим да ће бити изненађења са наше стране“, закључио је тренер црвено-белих.

После вечитог дербија који је на програму у понедељак, црвено-бели ће у четвртак дочекати Анадолу Ефес у 11. колу Евролиге.

Повезане вести

4 comments

Dragan нов 21, 2020 at 16:28

Hajde Saša ne lupetaj. Još malo pa si isti Šakota i zato
hajde otvoreno da pričamo: igramo od sjaja do očaja. Ulazimo u treći mesec takmičarskog ritma, a Zvezda ne može da veže dve utakmice dobro odigrane! Baskonija, CSKA, Armani simfonije sa dva dirigenta(Lojd i Volden), ostalo dno dna sa dirigentima koji su na tim utakmicama imali „stomačni grip“, a polupusmeni muzičari bez njih liče na totalno nepismene! I ko je kriv? Ekonom…? Pa trener koji je dobio odresene ruke u selekciji, vodjenju tima, saradnicima(ovo je bitno, jer kondiciono stojimo najlošije od 2013.godine). Mi stariji navijači smo emotivno vezani za Sašu Obradovića, alu njegovo vodjenje ekipe je na nivou Alimpija i Šakote! S tom razlikom što Sale sigurno ima tri puta veća primanja od nesretnika Alimpija i penzosa Šakote. E, pa vreme je da Saša preuzme odgovornost i da sačekamo nekako Novu godinu i onda vidimo gde smo i šta smo. Ako se do tada ne razigraju Sašini „rođaci“ kije on drži ko malo vode na dlanu, ako se nastave loše igre i ne daj Bože porazi u derbijima Aba lige… onda: Hajd, ćao… Jer, propast sezone bi bila pogubna po klub!!!

Reply
Jovan нов 21, 2020 at 19:18

Šta li ti pišeš majke ti? „Kondiciono stojimo najlošije“ „polupismeni muzičari“, „ekonom“… Kad se trudiš da ispadneš mudar i pametan, a u stvari si klasičan majmun.

Reply
Dragan нов 21, 2020 at 20:16

Ja nemam nista protiv glupih ljudi… ne znam sto se javljaš!

Reply
Jovan нов 21, 2020 at 21:13

Ja imam nešto protiv glupih ljudi, koji se prave pametni- zato se javljam majmune

Reply

Leave a Comment