Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Ераковић: „У Гент да наплатимо постигнуто“

Дефанзивна линија тима Црвене звезде ове сезоне је непремостива препрека за већину клубова у Суперлиги, а најмлађа карика прве линије одбране свакако је Страхиња Ераковић, који је пружа све боље партије из утакмице у утакмицу. Популарни Чупа пренео је утиске о досадашњем одиграном делу сезоне, као и очекивања од Лиге Европе, шампионата, али и Купа Србије.

Мислим да смо у претходном периоду одрадили велики посао. Имамо значајну разлику од девет бодова у односу на вечитог ривала и по мом мишљењу играмо веома леп фудбал. Радује чињеница да нам је ефикасност на завидном нивоу, али и чињеница да смо примили мали број голова. Нама дефанзивцима је свакако битнија ова друга ставка, али смо доказали до сада да смо веома активни и у фази напада – почео је Ераковић.

Момак који је од овог лета, после одличних партија у нашој филијали, пребачен у тим Дејана Станковића не крије задовољство због прилике која му се указала.

– Откако сам летос и дефинитивно у првом тиму Црвене звезде сваки тренинг, сваки меч доживаљавам као остварење сна. Сваком детету које је дуго у клубу велика жеља је да заигра у првом тиму, а мени се то управо и остварило. Много ми значе похвале због добрих игара, али и критике јер само тако могу да постајем бољи. Задовољство је носити црвено-бели дрес на сваком мечу, а драго ми је и што добијам прилику и у Лиги Европе.

Црвена звезда је уписала 13. првенствену победу против Војводине протеклог викенда, а тим Дејана Станковића сада очекује нови изазов у другом по реду такмичењу у Европи.

Веома тешку и важну победу за нас извојевали смо у недељу у Новом Саду. Војводина је једна од најбољих екипа у Суперлиги и сигурно је да смо, на неки начин генералну пробу пред Гент успешно завршили. Сада се окрећемо следећем изазову, а то је белгијска екипа. Упознати смо са свим њиховим особинама, али верујемо у себе и у позитиван резултат. Мислим да можемо доћи и до треће везане победе, јер смо до сада показали да можемо много – подвукао је Страхиња Ераковић.

The post Ераковић: У Гент да наплатимо постигнуто appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Звездаш нов 25, 2020 at 23:44

Сејо Калач почео да филозофира. Најбољи асистент Линг Лонг Лиге.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2020 at 12:50

hahha..da..nema boljeg asistenta od čupavka kao što je gobelja maratonac za brzo hodanje na 50km ili spidi najsporiji miš na svetu

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 25, 2020 at 18:54

AJDE MALI ČUPAVI NE LUPAJ NEGO DA GLEDAMO DA NAS NE NAPUMPAJU

Reply

Leave a Comment