Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда десеткована у Генту

У четвртак 26. новембра фудбалери Црвене звезде гостују у Генту истоименој екипи у оквиру 4. кола групе „Л“ УЕФА Лиге Европе. Тренер Дејан Станковић има доста кадровских проблема пред предстојећи дуел који може, али и не мора да буде одлучујући када је пласман у нокаут фазу овог такмичења у питању. Како се сазнаје тренер Станковић неће моћи да рачуна на чак шест фудбалера, а о томе је за ТВ „Прва“ говорио и генерални директор нашег клуба Звездан Терзић:

– „Путујемо на гостовање без шесторице стандардних фудбалера: Катаија, Гобељића, Саногоа, Родића, Канге и Гаврића. То ипак не умањује наше планове и жеље. Потребна нам је једна победа до краја групне фазе да бисмо обезбедили још једно европско пролеће, а верујем да имамо квалитет и снагу да је остваримо већ у Белгији.“

Катаи и Канга имају повреде примицача, Гобељић листа, Родић је заражен коронавирусом док је Саного суспендован због жутих картона.

– „Плаћамо цех и данак великом броју утакмица, посебно играчи који наступају и за репрезентације. Канга се вратио после две утакмице у којима је играо по 90 минута, после дугог пута. Цех је платио његов примицач. Не желим овим да правим алиби ни себи ни стручном штабу. Имамо велики фонд играча и обавеза Црвене звезде је да идемо у Гент да победимо“, завршио је Терзић.

Повезане вести

1 comment

Čiča 1952 0511 нов 25, 2020 at 12:15

Jedini je pravi hendikep neigranje Katarina. Bez ostalih se može. Doduše i Rodić bi nam valjao ali bez njega igramo već neko vreme pa smo i navikli.

Reply

Leave a Comment