Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојка

Томислав Кукањац о актуелној ситуацији у нашем одбојкашком клубу

Сва одбојкашка такмичења у Србији су обустављена до 11. децембра. Велики број српских клубова има проблема са позитивним играчима на вирус COVID-19, а таква је ситуација и у црвено-белом одбојкашком клубу. Тим поводом тренер наших одбојкаша Томислав Кукањац јавности је изнео тренутна дешавања у клубу:

– „Радимо све време пошто смо екипи прикључили неколико јуниора, али се играчи и даље разбољевају. Тренутно имамо три новозаражена Вању Еремића, Лазара Додића и Предрага Јевтића. Надамо се само да ћемо сви бити здрави до наставка првенства.“

Ипак, позитивна ствар је чињеница да су се неки играчи већ вратили тренажном процесу:

– „Здрави су момци који су се први заразили, па се полако тренажном процесу враћају Стефан Фет и Лука Тадић.“

Тренер Кукањац истиче да се све чини како момци не би много изгубили превасходно на физичкмо плану:

– „Трудићемо се да у наредном периоду одиграмо и неке тренинг мечеве како би момци колико, толико одржавали форму.“

Последњи сусрет одбојкаши Црвене звезде одиграли су 1. новембра када су поражени на гостовању екипи Ниша резултатом 1:3. Црвено-бели тренутно након осам одиграних мечева заузимају седму позицију на суперлигашкој табели са скором од три победе и пет пораза и свакако ће главни циљ свих у клубу бити да се у наставку такмичења обезбеди пласман међу најбољих шест екипа како би се ове сезоне избегло наступање у плеј-ауту. Тренутно на табели испред наше екипе налазе се Млади радник из Пожаревца и суботички Спартак који су остварили један тријумф више.

Повезане вести

Leave a Comment