Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Без Катаија и на Хофенхајм

Фудбалери Црвене звезде победом у Белгији над екипом Гента готово да су обезбедили пласман у нокаут фазу УЕФА Лиге Европе. Меч у Генту црвено-бели су одиграли без чак петорице стандардних фудбалера. Из разноразних разлога тренер Дејан Станковић није могао да рачуна Александра Катаија, Милана Родића, Гелора Кангу, Секу Санога и Марка Гобељића. Самим тим мора се поставити питање ко ће од њих бити на располагању тренеру Станковићу за предстојећи дуел 5. кола групе „Л“ Лиге Европе када ће на нашем највећем стадиону гостовати немачки Хофенхајм.

Опоравак два битна играча Александра Катаија и Гелора Канге иде прилично споро. Габонац можда буде спреман, а репрезентативац Србије мора до даљњег да буде на боловању. Напредак у опоравку је евидентан код Марка Гобељића, а ако буде негативан на коронавирус у погон се враћа Милан Родић и заузеће своје место поред леве аут линије.

Ударац у Белгији је добио стрелац првог гола Његош Петровић, али није ништа озбиљно. Казну је одрадио Секу Саного и биће у стартној постави у борби за оверу европског пролећа.

Сусрет између Црвене звезде и Хофенхајма на програму је у четвртак 3. децембра на стадиону „Рајко Митић“ са почетком од 18:55 часова.

Повезане вести

1 comment

Sladajac нов 28, 2020 at 19:24

Dovesti Radoju, izgubio mesto u Levanteu i Obavezno Aleksandra Vojinovića iz Borca BL.Novi Mladenović dr.oml.škole…

Reply

Leave a Comment