Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Павков и Боаћи нападају „Грађевинаре“. Деби очекују и двојица Звездиних бисера

Након тријумфа у Генту, а пред дуел са немачким Хофенхајмом у оквиру УЕФА Лиге Европе фудбалери Црвене звезде ће вечерас са почетком од 19 часова на стадиону „Рајко Митић“ одиграти меч 16. кола Супер лиге Србије против градског ривала екипе Рада.

Сасвим је јасно да ће тренер Дејан Станковић „измешати карте“ када је у питању састав екипе за овај сусрет који ће бити искоришћен како за одмор појединих стандардних чланова екипе, али и као прилика да већу минутажу добију играчи који до сада нису имали прилике да се тако често нађу на терену. Међу стартних „11“ у дуелу против „Грађевинара“ наћиће се: На голу је неприкосновен капитен Милан Борјан. Последњу одбрамбену линију чиниће Радован Панков и Милош Дегенек, као централни бекови, а по бековским позицијама дејствоваће Милан Гајић и Страхиња Ераковић. Услед промене формације у везном реду ће бити места за Секу Санога као задњег везног, а за креирање игре биће задужен Вељко Николић. Крилне позиције биће резервисане за Срђана Спиридоновића и опорављеног Жељка Гаврића, док ће задужени за голове бити Милан Павков и Ричмонд Боаћи.

Треба напоменути да ће предстојећи дуел можда остати у сећању и појединим изданцима Звездине омладинске школе. Два црвено-бела бисера, седамнаестогодишњи Матеја Бачанин играч средине терена и годину дана млађи нападач Марко Лазетић налазиће се на клупи и извесно је да ће неко од њих добити прилику да упише и прве сениорске минуте у дресу омиљених боја.

Повезане вести

1 comment

звездан нов 29, 2020 at 13:52

Довести Радоју,Крунића,ђуричића и Коначно Алексића.Никог од младих не продавати.Продати Бена,Боачија,Гобељића,Симића,Павкова,Хајдина,задржати Срнића.Мислим да би билаекипа бонбоница јер увијек намје за нешто више било потребно три,четри појачања

Reply

Leave a Comment