Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда кажњена са 500.000 РСД

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије казнила је Црвену звезду са 500.000 динара због упада навијача и непоштовања ковид протокола на куп утакмици на Златибором.

Црвено-белима се на терет ставља лоша организација сусрета. Подсетимо, почетком другог полувремена вођа навијача шампиона Србије нашао се на терену и после разговора са фудбалерима и тренером Дејаном Станковићем преселио се на трибине и организовао бакљаду са десетак присталица клуба.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC дец 3, 2020 at 19:52

OVO STVARNO VISE NEMA SMISLA,NEPODRZAVAM OVAJ ULAZAK SAVIJE,ALI BRE 500 000 ZA OVAJ PREKRSAJ,JA NEZNAM KOGA TI TERZICU PODRZAVAS KOKEZU ZBOG OVAKVIH KAZNI,GROBLJE POSTAVI TRI RECU COVEKA KOJI CELU UTAKMICU VREDJAJU BORJANA I ONI ZBOG TOGA NISU DOBILI TOLIKU KAZNU SA SVIM PROPUSTIMA U LOZI,PSOVANJE IGRACA ZVEZDE KOJI SU BILI REZERVE,PRETNJAMA DIREKTORA POLICIJE,STA JE OVO PLJACKA ZVEZDE,STO JE COVEK USAO NA TRI MINUTA I NIJE DIRAO NIKOGA,SRAMOTA I BRUKA,MI BRE TREBA DA SE SKUPIMOI SVI NA STADION DA NAPUNIMO STADION PA DA VIDIMO STA CETE,BEDE JEDNE SAMO OD ZVEZDE HOCETE PARE,JA VAM OVO NIKAD NE BIH PLATIO,KOKEZA ODLAZI VIDICA NA CELO FSS,JER JE POSTEN,VREDAN A TO NEODGOVARA NI TERZICU NI GROBLJU

Reply

Leave a Comment