Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција

Последње коло у јесењем делу првенства за омладинце Црвене звезде је одложено, фудбалери Графичара отишли су на заслужену зимску паузу, али црвено-бели кадети настављају своје такмичарске обавезе и то ћете бити у прилици да гледате уживо на јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Кадети Црвене звезде ће у суботу од 11 часова гостовати шабачкој Мачви, са намером да тријумфују против екипе коју су у првом делу сезоне савадали резултатом 4:0. Додуше, хет-трик на том мечу уписао је Игњат Брајић који је у међувремену појачао кадете Графичара, али у стрелце се уписао и млади Матеја Бубањ. Талентовани нападач се нада да би то могао да понови:

Превасходно очекујем победу и добру игру нашег тима, јер смо заиста вредно тренирали ове недеље. Много играча се вратило после повреде, квалитетнији смо за њих, а атмосфера у тиму је и више него одлична. Надам се да ћу бити у прилици да се упишем у стрелце поново, видећемо да ли ће то бити са тридесет метара као у првој утакмици…Шалу на страну, највише ме занима победа и надам се новим бодовима – рекао је Бубањ.

Надам се да цу бити у прилици да постигнем погодак и допринесем позитивном исходу утакмице а то је искљуциво победа. Увек сам спреман за погодке ма колко били атрактивни.

Полусезону ће и омладинци Графичара завршити утакмицом против Чукаричког, док ће кадети нашег развојног тима одмерити снаге још са лучанском Младости у заосталој утакмици, у току следеће недеље, а то ће највероватније учинити и пулени Николе Митића следећег викенда.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова, кадети – Мачва – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ И ЗВЕЗДА КИДС

Субота, 13 часова, млађи омладинци – Бродарац – Графичар

Недеља, 10 часова, омладинци – Графичар – Чукарички

Недеља, 12 часова, кадети – Графичар – Чукарички

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment