Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаНајновијеРепрезентацијаФудбал

Милојевић најближи позицији селектора репрезентације Србије

Након лоших партија српских фудбалера и неуспешног пласмана на Европско првенство, Фудбалски савез Србије се, најизвесније, растаје са тренутним селектором репрезентације Љубишом Тумбаковићем. Званични списак замена свео се на четири имена: Владана Милојевића, Славишу Јокановића, Вељка Пауновића и Ивана Јовановића. Како се наводи, бивши тренер црвено-белих Милојевић, најближи је селекторској позицији.

Заменик председника ФСС Марко Пантелић, обавиће последње преговоре са кандидатима за потенцијалног наследника Тумбаковића и доставити коначан предлог ко би предводио Србију од јануара 2021. године.

Иако има потписан уговор са Ал Ахлијем из Џеде, Милојевић има и највеће шансе да добије посао. Челници ФСС спремни су да клубу из Саудијске Арабије плате обештећење за долазак једног од најуспешнијих српских тренера.

Уколико преговори са Милојевићем не буду успешни, ФСС ће морати да се окрене осталој тројици кандидата.

Србија ће 7. децембра сазнати ко су јој потенцијални ривали у квалификацијама за Светско првенство, а Скупштина ФСС је заказана за 20. децембар, када би требало да се донесу одлуке о даљој судбини Савеза.

Повезане вести

Leave a Comment