Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одлични резултати у Европи доносе и завидну зараду

Црвена звезда је до сада од УЕФА такмичења зарадила 8.031.460 евра. У ту суму је укључен и бонус од 500.000 за пласман у шеснаестину финала са другог места у групи.

За реми са Хофенхајмом Црвена звезда ће добити 190.000 евра, што је приход за десет бодова у групи довело до тренутне суме од 1,9 милиона.

Свакако наш клуб ће у последњем мечу групне фазе УЕФА Лиге Европе, као и у нокаут фази која следи на пролеће 2021. године имати прилику да увећа овосезонску зараду, али и клупски коефицијент.

Повезане вести

2 comments

dusan дец 5, 2020 at 15:26

stalno se potencira „odlicna“ zarada. bodovi u evroligi donose nesto, klub finansijski prezivljava, ali ono sto ostaje to je da zvezda ima 40-tak registrovanih seniorskih igraca od kojih niti jedan ne kosta vise od 3 miliona evra. tacnije najskuplji igraci kostaju toliko. mislim da je to veliki problem. kako je moguce da ne mozemo da napravimo ili da pronadjemo mladog igraca koji ce odigrati par godina u zvezdi i nakon toga biti prodat za 10 ili 15 ili 20 miliona? kako to za rukom polazi mamicu koji takodje ima tim u kilavoj nacionalnoj ligi? ove bombasticne vesti kako je neko za njegosa petrovica pripremio ogromne pare a radi se o 2 miliona evra sluze cemu?

Reply
Gogi дец 6, 2020 at 17:00

Slazem se sa ovim sto si naveo da imamo previse registrovanih igraca,sto se tice drugog dela komentara Zvezda nije u poziciji u kojoj je Mamic kada pregovara za mlade igrace jer je Dinamo u ogromnom plusu a Zvezda u velikim dugovima i to menadzeri lesinari i strani klubovi znaju kada dodju da pregovaraju za nekog mladog igraca…Zvezda ne moze da 1 ili 2 sezone ne prodaje igrace inace bi se ugasili dok je sa Dinamom drugacija stvar pre nekoliko sezona citao sam jednu vest da su preko 50 miliona u plusu znaci da ne prodaju nijednog igraca 2 sezone prezivece a za te 2 sezone stvorice nekoliko igraca a Zvezda pre nekoliko sezona 50 miliona u minusu i sta mislis da nisu nikoga prodali 2 godine gde bi bili u beton ligi…Da je Zvezda sada 50 miliona u plusu i da smo prosli Omoniju i Olimpijakos da se igra u LS dodje ti neki klub da pregovara za Radulovica kazes 10-15 milki i vodite ga ako necete ima ko hoce…

Reply

Leave a Comment