Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Скандал у Загребу: Цедевита – Црвена звезда 96:91

96                                                          91

Цедевита – Црвена звезда 96:91 (18:17, 24:28, 24:18, 30:28).

Светислав Пешић почео је меч са Поповићем, Недовићем, Томасом, Илићем и Лешићем, али се веома брзо показало да ће нешто морати да се промени, јер су домаћи већ на самом старту меча стекли +7.  Омар Томас добро је ушао у меч, уз поене је имао на свом конту и дефанзивне скокове, али је изостала помоћ саиграча, па је Цедевита преко Ворена дошла до 13:6.

Тада је Пешић извршио одређене измене, па су се на терену нашли Лазић, Човић и Суботић, који су уз Томаса и Илића успели да дођу до серије од 6:0 и приближе се домаћима. Цедевита ипак враћа предност од 4 поена и долази до 16:12 преко Вукушића, а Пешић тражи минут одмора.

Као што се и очекивало, највише проблема у првој четвртини нашем тиму је правио Дрејпер, који је постигао 7 поена, а истакли су се и Вукушић са 4 коша, Ворен са 3 поена и 3 скока и Билан са по 2 поена и 2 ухваћене лопте.

У екипи Црвене звезде, расположени су били Томас, који је имао 7 поена и чак 5 скокова, уз једну асистенцију, као и Лазић и Илић са по 3 поена.

На крају првог дела, одличан резултат, само +1 за Хрвате, 18:17. Занимљиво је да су обе екипе погодиле само по један шут за три поена!

У другом делу се разиграо Петар Поповић, а прву тројку погодио је и Милутиновић, па је Звезда дошла до другог вођства на мечу, овога пута од +2 (22:20). Томас након тога доноси још убедљивију предност новим поенима (24:21).  Наш тим је показао већ средином друге четвртине да може да се носи са великим фаворитом. Милутиновић, Поповић и Томас одличном игром су натерали тренера Цедевите да затражи тајм аут на +4 за нас (27:23).

Ни после договора, Хрвати не успевају да се врате у меч како су хтели, па је Поповић новим поенима донео нашем тиму најубедљивију предност на мечу -29:23. На пет минута до краја првог полувремена Звезда преко фантастичног Андреје Милутиновића долази на убедљивих 35:27! У овом периоду најбољи су били поменути Милутиновић, Петар Поповић, али и Бранко Лазић. Филип Човић је за само шест минута ушао у проблем са личним грешкама и скупио их чак 4, па је то био потенцијални проблем за наставак меча.

Цедевита је у наредних неколико напада смањила предност Звезде на само четири поена, па је Пешић затражио тајм аут, видевши да до полувремена његов тим може стећи озбиљнију предност и направити одличну основу за други део. Већ у следећем нападу, Лешић погађа тројку и уписује свој пети узастопни поен за +7! Наши играчи као да су играли на махове, па су тако у серијама кош Хрвата решетали Томас, Поповић, Милутиновић, Лешић.

Ипак, уследио је пад у игри, који Цедевита користи и за веома кратко време серијом 8:0 прелази у вођство. На минут пре краја полувремена, наши момци су ипак успели да врате вођство (45:42). До краја полувремена, Звезда и Цедевита имале су по 2 напада, али нису успеле да постигну поене, па се на паузу отишло одличним резултатом и вођством нашег тима од 3 разлике.

Томас је сјајан са 11 поена и 6 скокова, а Милутиновић је имао кош мање и исти број скокова. Петар Поповић је забележио 7 поена и 4 скока, а Сава Лешић 7 кошева и 3 скока. Бојан Поповић је имао 3 асистенције.

Код домаћих, Вукушић 10, Дрејпер 9, Ворен 7 поена и 4 скока. Смодиш је такође имао 4 ухваћене лопте.

На самом старту другог полувремена, дискутабилна Лазићева техничка грешка враћа домаће у игру, након што су максимално искористили први напад и постигли 4 поена. У наредних неколико минута доминирао је Томас, који је погађао, скакао, крао лопте… Ипак, обе екипе играле су јако чврсто, па се до средине последње четвртине играло поен за поен, што је прекинуо Недовић, који је ушао пар тренутака раније, први пут од старта меча и донео Звезди +3. Већ у наредном нападу Сава Лешић постигао је три поена, након додатног слободног бацања и приморао тренера домаће екипе да тражи тајм аут!

Цедевита, као и у претходном делу меча успева да се врати у меч након што се Звезда одлепила и успева да дође у ситуацију да крене у напад за вођство. Кари Пешић одмах је реаговао и тражио минут одмора, а након повратка на паркет хрватски тим долази до предности – 60:58. Након тога, поново је почела игра живаца, која се наставља до краја треће четвртине, која је завршена предношћу домаћег тима и резултатом 66:63.

На крају овог периода, Томас је имао 15 поена и 7 скокова, Милутиновић 11 поена и 7 скокова, Петар Поповић 9 поена и 5 скокова.

Одлучујућа четвртина почела је добром игром Цедевите и осетљивом предношћу, јер су успели да дођу до +5. Ипак, Човић, Милутиновић и Томас враћају наш тим у игру, Звезда смањује на 73:72 и тада је већ било извесно да ће меч ући у неизвесну завршницу. На 06:15 до краја – егал, 77:77! Утакмица се полако ломила и било је занимљиво видети која екипа ће имати више концентрације у завршници.

Имала је Цедевита у овом периоду +4 у два наврата, али је на 3 минута до краја на семафору стајало 83:83. Цедевита је погађала у завршници преко Дрејпера, али фантастични Томас преузима одговорност и доноси изједначење (87:87)! Пред последњих 45 секунди домаћи су имали +1, а Звезда напад. Ипак, Томас губи лопту, а судије нашем тиму додељују техничку грешку на пола минута до краја. Цедевита је дошла на +4, а затим је Американац у црвено-белом дресу погодио два слободна бацања за 93:91. Тада је уследио тајм аут домаће клупе.

Завршница за инфаркт! Брз фаул Звезде, Ворен промашује оба бацања, али домаћи тим хвата лопту, па на линију пенала одлази Баждарић! Он не греши и то је +4 за домаћи тим.  То је био и крај меча. Милутиновић је покушао за три, није био прецизан, а Принц са линије пенала завршава утакмицу (96:91).

Нажалост, наш тим је и други пут ове сезоне у последњем минут изгубио од Цедевите, иако је било реалне шансе за победу. Наравно да узрок пораза треба тражити у сопственим грешкама, али исто тако треба поменути и скандалозне одлуке судијскиа, међу којима су споран „фаул“ Милутиновића, као и чак три техничке грешке, искључење Карија Пешића, „кораци“ Томаса. Изведено је невероватних 76 слободних бацања!?

На крају, феноменални Томас је био МВП меча. Постигао је 23 поена, ухватио 10 лопти, имао три украдене лопте, 2 асистенцију, једну блокаду, а чак 6 пута је фаулиран. Милутиновић је додао 15, Лешић 13, Поповић 11. Сва тројица су имала по 7 скокова.

Код домаћих, Вукушић 20 поена и 4 скока, а Баждарић 18 поена уз 4 асистенције.

Наредни меч наш тим игра у Пиониру против Хелиоса већ у суботу.

БРАВО, ЗВЕЗДО!

 

Тема на МЦЗ форуму

 

Повезане вести

62 comments

deki феб 9, 2012 at 12:53

Ajde da se recimo i slozimo sa navijacima koji traze bojkot!! Nismo mi slepi, kradu nas kad god mogu, neko bi odavno pobego iz ove lige kad bi mu se ovo radilo kao nama… Ali kako da ne podrzimo nase kosarkase, koji ni najmanje nisu krivi za to!!! Ne mogu da shvatim kako pojedinima nije jasno da, trenutno, bez ABA lige nema ni evrolige… daj da dolazimo na utakmice i prozivamo u prvom redu nas KKS, jer on treba prvi da stane u zastitu klubova iz Srbije!! On da je clan ULEBA, prvak nase lige bi igrao Evroligu, a ovako 100 godina da smo prvaci nase lige, uzalud… OK da svi srpski klubovi bojkotuju aba ligu, ali samo mi…?? Pa kad se pricalo da Lukic i jos neki pregovaraju o balkanskoj ligi u fudbalu, ne vidoh nikoga da osudi tu ligu…. kako da nije liga ne siri novo „bratstvo i jedinstvo“ kome se delije protive..?!!

Reply
Petak 13-ti феб 9, 2012 at 10:19

Bravo momci !Bravo KARI ! Vidi se jasno da partizan ima naklonost svojih sunarodnika! Gde li je FIBA da vam uzme sve što ste pokrali. Nećete moći 30 godina ništa da uzmete,a 31 će možda,ali možda da vas puste,ali nije sigurno !

Reply
Djoksonidis феб 9, 2012 at 10:13

Pobedicemo Helios,Krku,Zagreb i Cibonu kuci i onda gostovanje Sirokom i derbi poslednja 2 kola. Sansa za Evrokup je i dalje u nasim rukama!
ZVEZDA oOoOoO

Reply
dr феб 9, 2012 at 01:52

Lazic nema pojma,Nedovic ne zna da sutne,Mile Ilic drvo… Ostali svaka cast momci,ovo je bila odlicna utakmica,skoro svo vreme smo vodili. Cak i ovde kao domacini smo imali 25 razlike protiv Cedevite ali na kraju 90:91 koliko se secam.

Reply
MIKIA феб 9, 2012 at 02:07

A Covic ti je dobar a ???

Reply
Bane феб 9, 2012 at 09:01

Dečko,o kojem ti Nedoviću govoriš,o momku koji je sa samo ne znam ni ja koliko godina,možda 20,u jednom derbiju partizanu zakucao 3 puta,Veseli mu nije ništa mogao. Ti o njemu možda pričaš?

Reply
И даље веран феб 9, 2012 at 01:15

Свака част момцима за борбеност..Идемо наравно на победу против Хелиоса,и онда општа лудница у Нишу,добро је познато какво навијање организују браћа из НИША

Reply
sezione феб 9, 2012 at 12:53

U Nisu ce kao i uvek kada gostuje Zvezda biti pakao, s’ tm sto ce ove godine to biti nesto nezaboravno i neponovljivo… Pozivam Delije iz cele Srbije da se prikljuce nama, niskim Delijama, u pravljenju spektakla, i podrsci ovom timu!!!
Grobarska pi***ce ostani kod kuce, ovog Februara u Nisu bice jako vruce!!! 🙂 SVI U NIS !

Reply
Delija Brate феб 9, 2012 at 00:28

Jel igramo protiv Heliosa u subotu ili nedelju?

Reply
Mladjen феб 9, 2012 at 09:18

nedelju

Reply
miki феб 9, 2012 at 00:15

I jos nesto da dodam. Koja je svrha igrati ovakvu ligu ukojoj se favorizuju hrvatski i slovenacki klubovi? Zvezda je pojela da ne kazem sta u sezoni kada je prva od domacih klbova krenula da igra ovu nakaradnu ligu. Vise nego ocigledno je da je ovo veliki promasaj za srpske klubove kojih vise nigde nema. Ove godine jedino je partizan igrao evropu.
Po cenu da ne igramo sledecih 5 godina evropu bolje da istupimo iz ovakve lakrdije od lige i da budemo prvaci u domacoj ligi. Ja stvarno ne vidim svrhu vise igranja slovenacko – hrvatske lige, a grobari koji su i onako njihovi neka igraju tu anti srpsku ligu.

Reply
DSDS феб 9, 2012 at 00:26

Класична српска политика. Док ти Непријатељ не дође пред праг , не размишљаш о рату и туђој бриги..
Гробари ће почети отворено да се боре против лиге , већ после следеће сезоне. Прво ће да криве Јовановића, а после другог тренера ће да схвате једну ствар.
ЛИГА је власништво хрватских и словеначких привредника.
Играли су је толико дуго , а тек од прошле сезоне добили стално учешће у Евро лиги. Као шампиони те усташке лиге , они су једини уз коњушаре функционисали на некој позитивној нули..
Сада када су убацили Израелце и како је власник Цедевите уложио значајна средства, суочиће се са финансијским проблемима и схватити да се комшије, па ни Дивац и остали кошаркаши нису буниле за џаба.

Reply
БојанБЛ феб 9, 2012 at 00:09

Утакмица је била веома занимљива, а ми смо имали лијепу прилику да „попијемо“ Цедевиту у гостима. Међутим, због сопствених глупости нисмо се радовали већ изгубили. Када се баци поглед на табелу, резултат је и пристојан, али… Не могу да вјерујем да је ова Цедевита друга екипа у АБА лиги. Става сам да је Кари најодговорнији за све што се дешава у Звезди. Када су побједе у питању он је одговоран, али једнако је одговоран и када су порази у питању. Не знам шта у Звезди раде Лазић и Суботић, јер су невиђени антиталенти. Људи немају везе с кошарком. Такође, и капитен Миле Илић није за Звезду. Превише је спор, слабо се креће, а и непрецизан је. Затим, Лешић… Не видим његов допринос резултатима. Шутирао је тројке без икаквог разлога и плана. Игра кошарку на начин „само да се шутне“, а у одбрани се не даје много. У задње двије утакмице, Човић је показао да се може на њега рачунати, али само у одбрани. Погодио је двије трице, али није тип плеја који нам је потребан. Али признајем, одлично игра одбрану, агресиван је и не допушта много противничким играчима да играју. Штета је што га увијек напуне непотребним фауловима. Недовић још мора да учи и тренира. Уђе у негативну серију и онад буде јао нама. Промашени зицери, неиграње одбране, изгубљене лопте, глупави фаулови… Али вријеме ради за њега. добро су одиграли Поповићи, Милутиновић и наравно наш црни Томас. Уз два појачања, могла би ово бити већ година повратка наше Звезде. И за крај, нису судије криве за пораз. Треба да будемо достојанствени и честитамо противнику на оствареној побједи. Нема оправдања, јер смо сами промашили шутеве за побједу.

Reply
Андрија феб 9, 2012 at 04:18

Добро, то је твоје мишљење и , наравно, имаш право да га изразиш и тако посматраш ствари. Ипак, мислим да грешиш. Лешић је играч који је остварио невероватан напредак откад је у Звезди и код Увалина и код Пешића. Његов допринос овом тиму је итекако неопходан. Лазић игра јер је добар у одбрани, а Кари инсистира управо на томе, док на нападичким способностима мора да поради мало, слажем се. Комплекс дфа су судије увек против нас јесте гадан кад га навучеш, али ово шта се дешава на овим утакмицама је невероватно. Посебно на гостовањима тамо. Па те неке грешке се са планине виде, а у оваквој утакмици на један посед лопте не можеш да кажеш да нису круцијалне, јбг. Страшно како су судили против Олимпије и ову текму…

Reply
miki феб 9, 2012 at 00:08

OPet kradja kao i u ljubljani! Sramota jedna! Ne treba igrati ovu ligu, u pravu su delije!

Reply
Spiritus феб 9, 2012 at 00:02

Svetislav Pešić nije skrivao ljutnju ponašanjem sudaca na parketu zbog čega je ljutit – nakon teatralnog pada zbog nekih sudačkih odluka – odlučio prije kraja utakmice napustiti parket.

‘Zašto sam pao? Zato jer sam doživio klasični nokaut… znate od koga’, kazao je vidno uzrujan Pešić na press konferenciji nakon utakmice.

‘Ne znam jesam li isključen, ali sam odlučio napustiti teren. Pitale su me kolege zašto sam došao u ovu ligu, no nisam znao da me ovo čeka. Sva pravila se eksperimentiraju na nama, sucima dođemo kao zamorci. Moji mladi igrači su napravili veliki pomak u igri i ne dam da nam to oduzimaju! Drugovi koji vode ovu utakmicu prvo moraju znati prvi i osnovni posao suca. Ako to nisu naučili dosad – sada im ja kažem: osnovni posao suca je truditi se i osigurati za obje momčadi ravnopravne uvjete da ti momci i treneri koji rade s tim igračima mogu iskazati formu, a to večeras nisam vidio. Mi smo u deset utakmica imali skandalozno suđenje i pitam se ima li ovo smisla’, dodao je bijesni Pešić, a tko zna što bi sve rekao novinarima da nije došao Anzulović i zamolio da igrači Cedevite, koji su bili još znojni, daju izjave.

Reply
DSDS феб 8, 2012 at 23:41

[Усташка лига]< ===|новац|=== [Звезда]<==|новац,подршка|= [навијачи].
Ко је једини на губитку са бојкотом ?
-Звезда , јер паре за учешће свакако мора да даје!!
Наш клуб нема неки профит од карата, ни 6-ог играча на паркету.. Присуство навијача привлачи средства од реклама ! ! !
-Ми, навијачи не можемо да променимо лигу у којој играмо.
Пружимо подршку тиму , непрекидним навијањем и износимо пароле против Лисца и усташа!! ДЕЛИЈЕ , НАЗАД У ПИОНИР !!!!

Reply
miki феб 9, 2012 at 00:23

Nije losa ideja. Licno mislim da je najbolje po svaku cenu istupiti iz ove lige. Nasta ovo lici, jos nisam cuo da se jednom timu sude 4 tehnicke greske.
Zasto srbija da zrtvuje svoja zagarantovana mesta za rad ove namestene lige? Vredi li to?
Da igramo domacu ligu imali bi jednog predstavnika u LS, i bar tri u evropskom kupu. A ovako smo mi svoja mesta zrtvovali za rad hrvata, slovenaca i bosanaca koji su takodje minorni.

Reply
DSDS феб 9, 2012 at 00:38

То је мишљење сваког Делије , било да је у групи , или се прикључи на маракани и сваком гостовању !
Овде нису сви „интернет навијачи“, то мора да буде јасно. Нико овде неће да уништи групу , која је светиња.. Али методи врха групе НЕ ВАЉАЈУ !
-Лига је ужасна, Дивац, Човић и наша делегација је желела да повуче српске клубове из ње.
Али изгубили бисмо право на евро такмичења.
Када су потписали приступање , нису били свесни опасности која се крије у свему. Жртвовали смо места у европским такмичењима ЗБОГ ЈУГОСЛОВЕНСТВА, као 1918.године , када нисмо створили велику краљевину СРБИЈУ , након освајања аустроугарске територије (Хрватске и Босне).
-Суседне лиге су биле у распаду. Задар , Цибона и остала момчад су пропали, хрвати су престали да финансирају клубове, јер нису видели интерес.
-Наша лига је била солидна.
Ја нисам против такмичења са Хрватима и Словенцима, али да сам учествовао у тим преговорима , ултиматум би био
***Највише рангирани српски тим иде у Евро лигу, други по рангу српски тим иде у Евро куп !!!

Reply
DSDS феб 9, 2012 at 00:44

+ Руководство лиге не би смела да чини мала групица моћника из Хрватске и Словеније.. Већ доказани стручњаци из света кошарке.
Прослављени кошаркаши и пензионисани тренери.

Reply
miki феб 9, 2012 at 00:52

Sustina i jeste u tome da zvezda prva istupi posto je prva i usla. E sad, ko prati basket toliko dugo znace da je zvezda ovo uradila zato sto su nas grobari tih godina zestoko krali pomocu sudija. I umesto da se izlaz pronadje u delegiranju ino sudija mi smo nasli solomonsko resenje i totalno se upropastili sa jadranskom ligom. Krucijelno pitanje je sta srpski klubovi imaju od ove lige. Imaju jedno veliko NISTA! Reprezentacija losa, klubovi u polu raspadu, ove godine samo jedan ucesnik u evro takmicenjima. Reklo bi se vise stete nego koristi. E posto smo mi sve ovo zapoceli, red je da mi prvi i istupimo iz ove vise nego stetne lige. Grobari ce ostati jos mozda koju sezonu, i kada budu uvideli da nema svrhe i oni ce istupiti.
Kao sto rekoh, za sve nase klubove bolje je i 5 godina bez evrope nego ovakva liga.

DSDS феб 9, 2012 at 01:09

За све си у праву …
То кад бисмо урадили , било би нам пуно срце.. АЛИ..
Ми сада имамо омладински погон , много запослених тренера којим требају плате.
Да не причамо о првом тиму и стотинама хиљада евра које треба обезбедити за њих..
Да иступимо самостално , у лиги са Мега визуром , Тамишем, Слогом и осталима, не бисмо могли да нађемо спонзоре..
Лукоил и остали хоће да се за велики новац њихов лого носи кроз Загреб, Љубљану , или барем на великим мечевима са Партизаном, Хемофармом, Радничким…
Значи , сами бисмо пропали, угасили бисмо се скроз..
Једино решење које се намеће је повратак навијача, остваривање успеха у лиги уз њих ,
а затим иницијатива за реорганизацију и мењање ВЛАСНИЧКЕ СТРУКТУРЕ( ове приватне) лиге.

Reply
fringe феб 8, 2012 at 23:22

Momcima svaka cast! Sudije su pomogle cedevitu i to je ocigledno. Ali sta je tu je idemo dalje. Samo neka nastave sa ovakvom igrom, pre svega borbenoscu. Napredak je kod svih ocigledan. Ali ako se nesto ne uradi po pitanju sudija, svaka utakmica koja je na klackalici ce se zavrsiti na nasu stetu. Ovo se vec previse puta desava ove sezone…

Reply
milan феб 8, 2012 at 23:21

Jedva cekam karijevu izjavu na konferenciji posle utakmice! 🙂 ocekujem da nema dlake na jeziku, kao i uvek… Kari, majstore!!!

Reply
transver market.de феб 8, 2012 at 23:17 Reply
DSDS феб 8, 2012 at 23:24

Трансфермаркет прати приче из новина , али и да га желе.. Уколико не дају неке огромне паре, не могу га узети..

Reply
DSDS феб 8, 2012 at 23:15

Браво за екипу ! Идемо сви у Суботу да их подржимо у Пиониру !
Види се да је екипа много напредовала уз највећег тренера !
Судије су нас победиле, а не најбогатији клуб из ХР…
СТОП УСТАШКО-КОЊУШАРСКОЈ ЛИГИ !

Reply
sezza феб 8, 2012 at 23:10

Urosu Nikolicu treba dati sansu pre mileta ilica pod xitno!

Reply
sb феб 9, 2012 at 01:05

свкакако,па онај ми је дигао притисак да не знам како сам преживео уопште…Просто невероватан пањ од нашег капитена,као и Лазић дечко који нас је фасцинантно уништио данас…

Reply
Milan феб 8, 2012 at 23:06

Svi u „Pionir“ protiv Heliosa!!! Ako nekoliko coveka nece jer ne vidi interes, to nije razlog da NEKOLIKO HILJADA ne dodje i navija za Pesica i zvezdine kosarkase!

Reply
Kizami феб 8, 2012 at 23:30

BOJKOT ABA LIGE!!!

MI CEMO SE POKAZATI U NASEM KUPU I NASOJ LIGI!! Eventualno ako nas tim izbori evropsko takmicenje!!

Reply
Kizami феб 8, 2012 at 23:32

NADAM SE DA STE SHVATILI ZASTO BOJKOTUJEMO ABA-anti-Srpsku ligu!!!! Delije Sever!

Reply
Kizami феб 8, 2012 at 23:43

mozete da mi stavljate disslike koliko hocete stav DELIJA je vrlo jasan!

Reply
DSDS феб 8, 2012 at 23:52

Наредним мечевима креће све масовнија посета Пиониру. Знамо да бојкот није почео због АБА лиге, већ неких других чињеница.
– Како ће наша хала бити све пунија и навијање ће спонтано кретати, вође ће морати да бирају . Или стварање неких нових Забрањених , или заједничко навијање Делија за наш клуб и изношења погрдних парола против УСТАШКО-СЛОВЕНАЧКЕ лиге.
Њих боли уво за наш бојкот. Овим кажњавамо само Пешића и момке.
Треба сагледати ситуацију и одлучити, надам се да ће се вође показати као интелигентни људи..
ДОСТА са политиком „ГЛАВОМ У ЗИД“ !

Reply
Istina феб 9, 2012 at 00:04

Jedva cekam da vidim te nove zabranjene…
Sve sami internet navijaci

Reply
DSDS феб 9, 2012 at 00:14

Само потцењуј.
И први „Забрањени“ су кренули са интернет форума , па је почео да им се прикључује све већи број навијача..
Група би требала прећутно да одобри масовно навијање..
Сви да иду у Пионир , само без обележја групе.. Постоје назнаке да је на помолу Човићев договор са неким од утицајних људи, да ћемо се чак вратити следеће сезоне.

Istina феб 9, 2012 at 00:28

Naravno da te potcenjujem! Kad vidim kako lupas kako da te ne potcenjujem.
Evo povedi te zabranjenje tvoje sad protiv heliosa pa da vidimo koliko ima takvih poput tebe. I veruj mi momak ispadas samo jos smesniji sa „tvojim naznakama,dojavama i tracevima“.

DSDS феб 9, 2012 at 00:56

Мислим да треба да идеш на званични форум и да пишеш
“ у праву је генерал , ..Као што каже генерал.. ГЕНЕРАЛЕ, потпуно си у праву“ , јер овде се не добија ранкинг за шлихтање..
-Ја овде не организујем навијачку групу , јер ЈЕДНА ЈЕ ГРУПА., (она основана 1989.) већ само указујем на мане..
Јесу наше вође безгрешне?
Дај неко оправдање за бојкот?

Istina феб 9, 2012 at 01:06

Kakve vodje, kakva bezgresnost????
Momak razlika izmedju tebe i mene je u tome sto se ti informises preko interneta,to ti je dodir sa svetom, pa tako mislis da su ti zaboravljeni u koje se ti kunes nastali po internet forumima i chat sobama. Ti zaboravljeni su, ma kolko god smesni bili , nesto sto velika vecina vas (99%) ovde nije, navijaci. A kao i svaki navijaci bodre svoj klub malo dalje od pionira i bodre ga i kad mu ne ide . E to je ono sto najvise koci tebe i tebi slicne seratore i filozofe. Mislis da si navijac samo zato sto navijas za zvezdu preko tv ili eventualno odes do pionira, marakane u najboljem slucaju do Smedereva (a i to cisto sumnjam). Da iole cesce posecujes utakmice voljenog kluba sa severne tribine znao bi razloge bojkota kao i da ce pre KK CZ postati sampion NBA lige nego sto ce navijacka grupa Delije prekinuti bojkot aba lige. Tako da ta JEDNA GRUPA (osnovana 1989) ima stav , a to je da nece ici na aba ligu , ma koliko neki nebitni filozofi kao sto si ti budu kukali preko interneta.

Reply
DSDS феб 9, 2012 at 01:16

Или евентуално скокнем до Братиславе , Ивањице , Јагодине, Лучана и Суботице,
дешавало ми се…
Расправа на нету ништа не вреди, а у време испитног рока и шкоди..
Поздрав !

Istina феб 9, 2012 at 09:52

Prijatelju, ti si Jagodinu i Lucane o Bratislavi i da ne govorim vidjao samo na slikama eventualno na studentskim ekskurzijama. Jer da si Zvezdu bodrio tamo ne bi ispoljio onoliku kolicinu neznanja. Veruj mi to je tako lako uocljivo.
Jos jedan prijateljski savet, zagrej stolicu , zavrsi fakultet, budi akademski građanin ove zemlje, ponosi se cinjenicom da tvoj klub bodri navijacka grupa koja je svetlosnim godinama daleko iznad kluba a koja je istovremeno ostala neuprljana i nekompromitovana i na kraju manje se informisi preko interneta. Bice ti zivot lepsi. Uzdravlje.

deki феб 9, 2012 at 12:30

ti „nebitni“ kad ne bi dolazili na zvezdine utakmice ne bi sever bio pun nikad, zapamti to!!! a pokazali ste se vi verni zvezdini navijaci i na rukometu, na EP, niste navijali za Srbiju jer vas, boze moj, niko nije dao karte???!!!

Istina феб 9, 2012 at 14:17

Ne laskaj sebi mnogo. Od 10.000 na severu takvih poput tebe ima do hiljadu ako i toliko ali vas po forumima ima kolko hoces.
I druga stvar, što sam ja dužan da idem na utakmice Srbije, mene lično to ne zanima pa makar imao i hiljadu karata, kakve veze ima to sa pokazivanjem bilo čega? A to za besplatne karte što je momak spomenuo i to si izokrenuo kako tebi odgovara tako da molim te smisli neko koliko toliko normalno pitanje. Eto sad su delije plaćenici zato što nisu išle na rukometne utakmice reprezentacije…Sram ih bilo !

DELIJE SEVER феб 8, 2012 at 23:54

O cemu ti pricas, koji stav Delija. Stav dva, tri, najvise pet tipova, koji ne prepoznaju nikakav interes. Stav Delija, navijaca Crvene Zvezde koji zive za pobede i koji umiru zbog poraza(npr veceras) je svi u Pionir, nebitno protiv koga. Podrska je neophodna. Nadam se da ce Delije doci u pionir i pruziti podrsku u nedelju, a ova dvojica, trojica ili petorica neka bojkotuju, niko im ne brani, sve ok. DELIJE u Nedelju, svi u Pionir.

Reply
Kizami феб 9, 2012 at 03:38

Sto se podpisujete pod imenom Delije Sever kad pricate protiv njih!! GAMAD JEDNA!! Idite navijajte tto vam niko ne brani.. DELIJE NIKAD NECE VODITI NAVIjANJE NA ABA LIGI!

Reply
Шеша феб 8, 2012 at 23:04

Čestitke za borbenost… Ali Mile Ilić jednostavno nije čovjek koji može da igra za naš klub.. Lupajte minuse, zaboli me, ali ako je neko bolje pratio njegovu igru večeras, vidio je da čovjek jednostavno mutav!

Reply
dejo феб 8, 2012 at 22:52

bravo ZVEZDOoooo

Reply
kalu феб 8, 2012 at 22:52

Ako je tehnicka za svaki prigovor onda koliko tehnickih je trebao da dobije anzulovic i onaj smodis.Sramota za sudjenje.Au ilicu opet si nas upropastio u svako slucaju bila je lepa prilika da se dobije ali sta sada.Imamo sada laksi trening sa heliosom pa sa krkom pa sa zagrebom.I moramo da dobijemo sve tri tekme kod kuce ako zelimo da se nadamo uleb kupu.Samo tako nastavite!

Reply
SHERIFF феб 8, 2012 at 22:49

Stvarno sramotno sudjenje,uz lose izvodjenje slobodnih bacanja u nastavku,treba biti zadovoljan,na pravom smo putu sto je najbitnije,fali nam organizator kad se lomi rezultat…Napred Kari,napred momci!

Reply
Nikola феб 8, 2012 at 22:47

Onaj Anzulovic kenja celu utakmicu,nije ga opomenuo ni jednom!!! Covicu svira tehnicku zato sto je rasirio ruke,a lazic zbog simuliranja….Kakva sramota!!! Aj da zgazimo helios u Pioniru…I onda svi u Nis!!! Zuckova levica je nasa!!!!

Reply
Saša феб 8, 2012 at 22:47

Звезда игра одлично. Напредак у игри је више него видљив. Овај пораз није важан. Вратиће се све кад буде требало.

Reply
Raka Delija феб 8, 2012 at 22:45

Šteta za poraz,mislim da smo bili bolji tokom celog meča.Čestitke momcima na timskom duhu,Tomas je fantastičan igrač.Idemo da ugazimo Helios u nedelju.Napred Zvezdo!!!!

Reply
uros феб 8, 2012 at 22:42

Ma svaka cast za ove momke i Pesica odigrali su fantasticno sudije nam sudile 4 tehnicke plus iskustvo njihovih igraca i kvalitet koji je na njihovoj strani.Jos jednom svaka cast!!!!!!!!
Vratice nam se ovo , vazno je da smo mi odigrali odlicno i da se forma nasih igraca dize!!!!!
RESPECT ZA OVE MOMKE!!!!

Reply
deki феб 8, 2012 at 22:41

Poraz, pa sta!?? Momcima svaka cast, a Pesic bre ima muda oho-ho, onolika!!!! 🙂 naravno da treba da se buni!!! Svi su dali maksimum, Tomas se bre bori kao da mu je pupak odsecen u Zvezdu!! 🙂 TREBA PRUZITI PODRSKU OVIM MOMCIMA!!!!!

Reply
MaX феб 8, 2012 at 23:04

U SUBOTU SVI U PIONIIIRRR !!!!!! Da grmiii !!!!!!!!

Reply
deki феб 8, 2012 at 23:11

Tako je, Max!!!!!!!!!!!!!!!! Pa ja mislim da bi se helios u startu raspao kad bi zagrmeo Pionir!!!!

Reply
DKC феб 8, 2012 at 22:41

Da mogu Pesica bi u top stavili posle svakog prigovora! Samo ovako nastavi Kari, radovacemo se mi duploj kruni na kraju sezone!!

Reply
delija86 феб 8, 2012 at 22:40

Sta ti je Kari ovo trebalo,koraci su bili cisti ko suza 🙁
Andrija potpisao za kineze,svaka cast upravo na postenju 🙂

Reply
Dzozinjo_91 феб 8, 2012 at 23:05

Ja Boga mi ne bih rekao da su bili koraci…Ucinilo mi se da je prvo spustio loptu pa je onda krenuo, ali dobro…Nemamo ni trunku uticaja kod sudija, zato nam rade sta hoce…Ne mogu da vijerujem da Mile Ilic nije uhvatio onu loptu posle slobodnih Vorena…I dalje stojim pri stavu da nam treba jedan kvalitetan iskusan plej koji ce odigra pametno i bez konfuzije kad je gusto…Bojan Popovic ponovo ocajan…ALI STA DA SE RADI, IDEMO DALJE…NAPREDAK JE OČIGLEDAN!!! DAĆE BOG DA NAM SE SVE VRATI KAD BUDE NAJVAZNIJE…IDEMO DA DOBIJEMO HELIOS, PA ONDA SVI U NIŠ DA NAPADNEMO KUP…AJDEEE IGRAJ I BORI SEEEE!!! <3

Reply
Andrija феб 8, 2012 at 23:16

koraci su bili, poskocio je prvo, ali faul milutinovica ne da nije, nego katastrofa… jbg, Pesic je dobio tehnicku, i posle toga smo imali sansu, ali sta da se radi… Vazno je da napredujemo kao tim. Tomas znaci dosta, a Milutinovic je ubica, i sut i odbrana i posebno svaka cast za skok… Radivojevic nam treba u pravoj formi… Svaka casta za momke. Samo napred!!!

Reply
Dzozinjo_91 феб 8, 2012 at 23:27

A dobro mogao je i da ne svira, ali posle onog ponovljenog bas mi se ucinilo da nisu bili, ali dobro…Ma kriterijum citavu utakmicu katastrofa…Bukvalno svaki kontakt faul, sto nama nikako ne odgovara… a onaj faul na Milutinovicu katastrofa…izvedeno je mislim preko 60 slobodnih bacanja..pa to je strasno!!! JOJ NE MOGU DA IŠCEKAM KUP….:D

Reply
Andrija феб 8, 2012 at 23:34

veruj mi, korake je morao da svira, mada bih ja prvi voleo da nije. sudije su navlacile na njihovu stranu, jbg, domaci teren. sto se bacanj tice, jbg, pola nad nama, pola nad njima, tu je relativno ujednacen kriterijum bio, uz nebulozu koja je sudjena Milutinovicu… Sve u svemu, nemamo sta da zamerimo igracima, mogli su uz malo srece 6:0 da imaju od nove, ali Boze moj… Uz nas u Nisu zna se ko je najjaci. Grmece „cair“!!!

Leave a Comment