Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Обрадовић објаснио последњих 27 секунди дуела против Будућности

У 9. колу АБА ј.т.д. лиге кошаркаши Црвене звезде поражени су од подгоричке Будућности на паркету дворане „Александар Николић“ чиме су забележили први пораз у овосезонском регионалном такмичењу. И поред чиенице да су пулени тренера Саше Обрадовића пружили још једну не баш репрезентативну партију, имали су прилике да и овај сусрет реше у своју корист, али су на крају гости ипак однели бодове из београдског храма кошарке.

Међутим, оно што је свима који су пратили овај сусрет остало урезано у сећање су дешавања у самом финишу меча. Наиме, подгоричка екипа је имала два поена предности и лопту у свом поседу на 27 секунди пре краја. Црногорски шампион је кренуо у напад, нико од наших кошаркаша није реаговао и време је истекло тако да је Дејану Давидовцу остало да проба шутем преко целог терена да донесе преокрет. Од тога није било ништа и гости се заслужено рославили велики тријумф.

Два дана након наведеног сусрета тренер нашег клуба Саша Обрадовић је за „Спортски журнал“ објаснио све оно што је требало да се учини у тих 27 секунди:

– „Договор је био да се прави фау. Тачан план је гласио замка, па ако то не успемо, једном, два пута да онда правимо фаул. На крају, нико га није направио. У сваком случају, информација са клупе је била јасна и прецизна.“

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC дец 8, 2020 at 20:13

AKO SE PLAN NEOSTVARI KO JE KRIV,ZNAS DA VRISTIS CELU UTAKMICU A NEZNAS DA VRISTIS ZADNJIH 24 SEKUNDE PRAVI FAUL,PA CULI BI TE VAN DVORANE KAD NEMA PUBLIKE,NIKAD TI TRENERU NISI KRIV,JEL SAM JA KRIV ZA TVOG TERIJA,HOLA,O BRAJANTA,KUZMICA KOJEG SI TI VRATIO IZ FMP A OTERAO STIMCA,PA TVOJ MEZIMAC ROCESTI,DA IMAMO PREDSEDNIKA KAO STO NEMAMO DOBIO BI TI OTKAZ ODMAH POSLE BUDUCNOSTI,MOGAO SI DA GUBIS U EVRO LIGI ALI OD OVIH NISI SMEO,TI NEMAS ONU STVAR TO JE PROBLEM,PRVO LAZIC NAPOLJE RADANOV U EKIPU,OTERAJ OBA CENTRA DOVEDI JEDNOG I RITA,OTERAJ ROCESTIJA I DOVEDI PLEJA KOJI IGRA U OBA PRAVCA,PUSTI DOBRICA DA SUTIRA 15 PUTA U TOKU UTAKMICE IMACE VISE POGODAKA OD LOJDA I OVE NAVODNE ZVEZDE O BRAJANA ZAJEDNO,BUDUCNOST SVAKU GODINU UZIMA JEFTINIJE A BOLJE STRANCE,EDZIM BI DOSAO PRE U ZVEZDU NEGO U BUDUCNOST,CEDEVITA DOVELA SUTERE PERFEKTNE,GLEDAM MALO PRE RASTURAJU,BLAZICA TI NIKAD NECEMO OPROSTITI,SAMA POMISAO LAZIC ILI BLAZIC TO NEMOZE DA SE POREDI,A JAKA JE HTEO DOCI,TAKO DA TRENERE UZMI NEKOG DA TI SKAUTIRA IGRACE POSTO TI NEZNAS,A COVIC TE NECE OTERATI

Reply

Leave a Comment