Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

Бетис заинтересован за Рочестија

Није прошао ни цео један дан како су се растали Тејлор Рочести и Црвена звезда, а амерички кошаркаш је већ добио примамљиву понуду.

Овог 35-годишњег плејмејкера је позвао Бетис, шпански прволигаш који игра изузетно слабо ове сезоне. Тим из Севиље је одмах контактирао Американца, у нади да ће им искусни организатор игре помоћи да поправе резултате. Бетис је тренутно тек 17. у АЦБ лиги, са само две победе после првих 12 кола. Како пише шпански лист „Диаро де Севиља“, Бетис је још летос покушао да ангажује Рочестија, али је тада Американац одбио јер се надао бољој понуди. Она је стигла из Београда, а Рочести је потписао краткорочан уговор. Пре његовог истека је сакупио девет наступа у Евролиги за црвено-беле, са просеком од 3,9 поена и две асистенције по мечу.

Шпанци су уверени да ће ветеран сада да прихвати понуду из Севиље, пошто ће му сада бити много теже да пронађе други клуб, јер је сезона увелико у току.

Рочести је већ играо у Шпанији, у сезони 2012/13. Тада је наступао за Каха Лаборал, а потом је преко Италије, Русије и Израела стигао до дреса Црвене звезде. Он је узео држављанство Црне Горе и заиграо је за ту репрезентацију управо док је играо у Шпанији.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/brzo-se-snasao-rocesti-vec-dobio-dobru-ponudu-251261/?fbclid=IwAR2tGqDYUo9ooolo-NP3P794AB2nJd6Ji709nVo6J7gH_OE0CCcvJ3jQKos

Повезане вести

Leave a Comment