Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Борјан: „Почаствован због рекорда“

Поносан је капитен Црвене звезде и најбољи голман Лиге Европе према УЕФА параметрима – Милан Борјан, на све оно што су његови саиграчи успели да остваре у групној фази такмичења.

Ово је невероватан успех за нас. Били смо феноменални у свим утакмицама у Лиги Европе и могу само да будем поносан на саиграче којима бих честитао пролаз. Свака им част на свему што су урадили и желим нам свима да само наставимо у овом маниру. Што се меча са Слованом тиче, заиста тешка утакмица, много фаулова, али смо одиграли борбено и оно што је најважније нисмо изгубили и нисмо примили гол – почео је Борјан.

Наш капитен је одиграо 50. утакмицу у дресу Црвене звезде у европским такмичењима и на врху листе се изједначио са Владимиром Петровићем.

– Невероватна је част бити „раме уз раме“ са таквом легендом као што је Владимир Петровић. Желим да се захвалим руководству, стручном штабу и навијачима на свему. Не могу да опишем колико се почаствовано осећам.

Ремизирала је Црвена звезда са Слованом у Либерецу (0:0) и са 11 освојених бодова прошла у наредну рунду такмичења, а Борјан „не бира“ следећег противника.

– Искрен да будем, не прижељкујемо никога, нити размишљамо о томе. Најбитније је да полусезону завршимо на прави начин, да се одморимо добро и онда да се спремимо за утакмицу шеснаестину финала Лиге Европе. Кога год да „извучемо“, даћемо све од себе за пролаз даље – закључио је Борјан.

The post Борјан: Почаствован због рекорда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment