Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоДомаћа такмичењаНајновије

Обезбеђен пласман у полуфинале Купа Србије

Ватерполисти Црвене звезде обезбедили су пласман у полуфинале Купа Србије. На базену СЦ „Милан Гале Мушкатировић“ наши ватерполисти су вечерас савладали новосадску Војводину и тиме начинили још један корак ка походу на трофеј намењен победнику овог такмичења.

Црвена звезда : Војводина 10:5 (4:0, 1:0, 1:1, 4:4)

Одморнији, свежији су били црвено-бели за разлику од дуела у среду и то се одмах осетило и у базену, што је донело и другу победу над Војводином у размаку од три дана. Тренер Филиповић није могао да рачуна на Радовића и Шулца.

Звезда је већ на полувремену имала високу предност. Након првих осам минута црвено-бели су водили 4:0. Вићковић и Касум су довели Звезду у предност, а након што нису искористили петерац Новосађани, две мајсторије Басаре и Суботића дуплирали су разлику. У другом периоду Вукићевић је погодио за 5:0.

Војводина је први гол постигла на истеку петог минута трећег квартала, а онда је уследила Звездина серија 4:0 и потврда победника. У последњој четвртини смо видели голеаду, Војводина је успела да смањи минус, а Марковић другим голом да постави коначних 10:5.

Лазар Вићковић, Иван Басара и Душан Марковић су постигли по 2 гола, Касум, Суботић, Вукићевић и Танкосић по један.

Учесници завршног турнира Купа Србије који се одржава 28. и 29.децембра осим Црвене звезде су Нови Београд, Раднички Крагујевац и Партизан.

Црвена звезда у среду игра нови меч, заостали 6.кола против Шапца, на свом базену.

Базен: СЦ „Милан Гале Мушкатировић“
Судије: Путниковић и Анђелић
Искључења: Црвена звезда 10, Војводина 6
Петерци: Црвена звезда 2 (2), Војводина 2 (1)
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 1, Касум 1, Марковић 2, Суботић 1, Тртовић, Вићковић 2, Басара 2, Вукићевић 1, Стојановић, Алексић, Смиљевић. Тренер: Александар Филиповић
ВОЈВОДИНА: Гавриловић, Марић 1, Брешћански, Митровић, Тинтор, Васин 1, Прекогачић 1, Радованлија 1, Тубић, Тркуља, Трапара, Гусаров 1, Попадић. Тренер: Дарко Билић

Повезане вести

Leave a Comment