Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Ни на пролеће не одустајемо од зацртаног. Биће борба непрестана“

Фудбалери Црвене звезде савладали су горњомилановачки Металац у последњем 19. колу јесењег дела Супер лиге Србије. Голом Немање Милуновића црвено-бели су стигли до 53 бода и пролеће дочекују на лидерској позицији са девет бодов више у односу на првог пратиоца.

Након сусрета на стадиону у Горњем Милановцу тренер Дејан Станковић је изјавио:

– „Свака част играчима, заиста су ме одушевили данас. Не знам да ли смо нешто ризиковали током 90 минута, можда један шут и прекид, али све сем тога било је феноменално.“

– „Створили смо велики број прилика на тешком гостовању и заиста одиграли сјајну утакмицу. Играли смо и висок пресинг и у суштини све што смо замислили и на чему смо радили у припреми меча је у потпуности испоштовано. Тако да, пун сам емоција после овакве утакмице и још једном бих честитао играчима на одличном издању“ – изјавио је Станковић, а преноси клупски сајт.

Звезда је завршила полусезону без пораза, са учинком од 17 победа и свега два ремија уз гол коефицијент 51:7.

– „На томе се ради из недеље у недељу. Драго ми је што нисмо примили гол, али победе су те које нам дају веру, мотив и снагу да наставимо даље и не одустајемо. Пожелео бих навијачима Црвене звезде срећне празнике, уз поруку да ни на пролеће нећемо одустати ни милиметар од зацртаног и да ће бити борба непрестана“ – поручио је Станковић.

Повезане вести

Leave a Comment