Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

„Кино“ Колом нови плејмејкер Црвене звезде

Шпански репрезентативац и бивши плејмејкер Валенсије Хоаким „Кино“ Колом ново је појачање Црвене звезде!

Искусни 32-годишњи организатор игре (Андора Ла Вела, рођен 01.11.1988. године) који је потписао уговор на једну сезону са опцијом продужења на још једну, донеће на позицији организатора игре велики квалитет и неопходно искуство.

Колом који је родом из Андоре, висок је 189 центиметара, а у досадашњој каријери искуство је стицао прво у шпанским клубовима : Сарагоси, Естудијантесу, Билбау, да би интернационалну каријеру започео врло запаженим трогодишњим боравком у екипи Уникса из Казања. Након кратке епизоде у турском Башакшехиру, током сезоне 2018-2019 прешао је у Валенсију за коју је наступао сезону и по.

Колом, који је прошао све млађе селекције Шпаније, освајач је златне медаље на СП у Кини, а индивидуалне награде које је освајао током свог боравка у Униксу најбоље говоре и о његовој игри: био је члан најбоље петорке Еврокупа, најбољи асистент ВТБ лиге и најбољи шести играч такмичења које се игра на простору бившег Совјетског Савеза.

Одликује га одличан преглед игре, бројне асистенције, добар продор и на првом месту тимска игра у којој Колом на првом месту разиграва саиграче и екипу.

Хоаким „Кино“ Колом у Црвеној звезди носиће дрес са бројем 55.

“Quino” Bienvenido a Estrella Roja!

The post „Кино“ Колом нови плејмејкер Црвене звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Paolo Pajic дец 18, 2020 at 15:34

Nema tog rostera kojeg Obradovic (vodjenjem i treniranjem) i Covic (prodajom utakmica i politikom kluba) nece uciniti prosecnim. Ekipu Lejkersa da im neko pokloni, starovali bi sa 4:0 i na kraju bi zavrsili na devetom ili desetom mestu sa skorom 15:19. Treba SD Crvena Zvezda da ih iskljuci iz svog clanstva, neka se zovu, kako zele.

9

Reply
Dragan дец 16, 2020 at 23:26

Sad videh, pa i ovaj izašao iz neke povrede…i nije odigrao ni 5 utakmica ove godine. Pa, dal je moguće koga mi dovodimo…sad i njega treba da „čekamo“… ovo postaje više nego mučno. I sta dobijamo sa Kolomom? Da umesto 7 pobeda u Evroligi imamo 9 pobeda..? A u ABA ligi ce nam 4 meseca povređjeni lik donese titulu? Ma, 100 posto… kad bi se zezali.Samo će sad Uskok da završi iza koša…

Reply
MILOS RANKOVIC дец 16, 2020 at 22:38

A KOGA CE DA RAZIGRAVA KUZMICA I TERIJA KOJI NEZNAJU DA UHVATE LOPTU,NAMA JE TREBAO STRELAC,JER SA OVA DVA PANJA LEBA NEMA

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2020 at 21:07

DOBRO,MLAD JE,PERSPEKTIVAN I IMA DA NAS USREĆI

Reply

Leave a Comment