Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Срнић: „Верујем да ће од понедељка све бити како треба“

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић, као и спортски директор Митар Мркела потврдили су да ће прво појачање нашег клуба у зимском прелазном року бити некадашњи члан црвено-белих и играч који је пре три сезоне поготком против немачког Келна донео претходно Звездино европско пролеће, Славољуб Срнић. Пре два месеца популарни Срна раскинуо је уговор са шпанским Лас Палмасом, вратио се у Београд и од тада тренира са нашом екипом. Током тог периода оставио је позитиван утисак на тренера Дејана Станковића и не чуди што га шеф стручног штаба види као појачање за пролећне борбе.

Рођени Шапчанин који је свој дебитантски наступ у црвено-белом дресу забележио пре једне деценије (2010. године) пред свој трећи боравак на стадиону „Рајко Митић“ је изјавио:

– „Причао сам са директором Митром Мркелом и тренером Дејаном Станковићем. Није још све готово… Мистер ми је рекао да му се свидело како сам радио на тренинзима и питали су ме да останем, да помогнем, јер има доста утакмица. Наравно да бих волео да се вратим, чека се још нешто папиролошки око прелазног рока и верујем да ће од понедељка све бити како треба.“

Славољуб Срнић, који ће за мање од месец дана прославити двадесетдевети рођендан, прву утакмицу у дресу омиљеног клуба одиграо је 6. новембра 2010. године против ОФК Београда (1:0). Тоокм пет сезона на стадиону „Рајко Митић“ одиграо је укупно 124 меча и био стрелац 21 гола. У дресу нашег клуба освојио је три шампионске тируле 2016, 2018. и 2019. године. Срнић је фудбалом почео да се бави у шабачкој Мачви, а поред нашег клуба и већ помињаног шпанског Лас Палмаса наступао је и за Сопот и Чукарички.

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns дец 19, 2020 at 00:39

Dobro došao veliki čoveče i pravi Zvezdašu.Srećan dolazak i uspešan ti želim.

Reply
окнарб дец 18, 2020 at 18:55

Добро дошао Срнићу.борбеност му никад није била слабија страна,да даш гол Милану и у дербију Партизану.Има ли шансе да нас појача Радоњић?Знам да можда није реално,али нам треба пробојност по крилима,играчи који могу проћи противничког 1 на 1 и упутити добар центаршут.По мении приоритет осимем бекова и штопера јесте централни везни по могућности странац. За одбрану нисам за враћање Тошића ,изгубио је на брзини,а играмо против јаког Милана

Reply

Leave a Comment