Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Тошић: „Причао сам са директором Терзићем и тренером Станковићем…“

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Душко Тошић одлучио се да ове зиме оконча кинеску одисеју и врати се у Европу. Све чешће се помиње да би поново могао да постане члан клуба са стадиона „Рајко Митић“, али са друге стране помиње се да је за Тошићеве услуге заинтересован и истанбулски Бешикташ за који је искусни фудбалер такође наступао.

Душко Тошић је за домаће медије између осталог причао и о наставку каријере:

– „Прво да истакнем да се осећам одлично. Иако имам 35 година сигурно да бих могао да одиграм још две-три сезоне на високом нивоу. Опште је познато да сам оставио у Турској добар утисак. Има опција и понуда, али не бих могао конкретније ништа да кажем. Што се тиче Црвене звезде, увек је част и привилегија носити дрес, уз поштовање према свима осталима, нашег највећег клуба. Причао сам и са директором Терзићем, чуо се и тренером Дејаном Станковићем. Очекујем да ћемо се видети наредних дана и разговарати детаљније.“

Тошић је, наравно, редовно пратио резултате Црвене звезде. Посебно је задовољан због успеха у Европи.

– „Звезда је урадила велику ствар. Постала је стабилан клуб, редован учесник европских такмичења. Што се тиче Милана мислим да је могла да прође и боље у жребу. Били су ту Динамо Кијев, Бриж, па и Динамо Загреб. Милан није иста екипа као протеклих година. Види се и по резултатимо ове сезоне. Први су у Италији после ко зна колико времена. Биће тешко, али опет не треба ући са белом заставом. Милан јесте фаворит, није срамота од њих изгубили, међутим, Звезда мора да се бори, мора да тражи своју прилику и да је максимално искористи. Видећемо да ли ће бити и публике. У сваком случају треба се надати најбољем“ – завршио је Тошић.

Повезане вести

Leave a Comment