Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатФудбал

Igrači Zenita u Zvezdi, i obratno

Ivan Adžić - sportski direktor FK Crvena zvezda

Sportski direktori Crvene zvezde i ruskog Zenita, Ivan Adžić i Igor Korneev, sastali su se danas u Sankt Petersburgu i razgovarali o svim opcijama proširenja saradnje koju su uspostavila dva kluba.

Ono što je za nas najbitnije, jeste dogovor da oba kluba pomno prate igrački kadar u onom drugom, i ukoliko se ukaže prilika za prelazak nekog od fudbalera iz jednog u drugi tabor, o tome će onda i biti razgovora i pregovora.

„Pratićemo uzajamno igrače oba tima i ukoliko se ukaže potreba može doći i do takve vrste saradnje. Sve opcije su u opticaju“, rekao je Adžić.

Što se tiče prijateljske utakmice dva kluba, kao što smo i najavili, Zenit u vreme kada bi naš klub trebao da igra generalku igra utakmice UEFA Lige, te je taj termin za njih zauzet. Međutim, drugi termini dolaze u obzir.

„Utakmice sa prvakom Rusije će sigurno biti, ali ne u terminu naše generalke jer oni nekoliko dana ranije igraju prvi meč u osmini finala Lige UEFA. Dostaviće nam narednih dana slobodne termine pa ćemo mi izabrati datum njihovog gostovanja na “Marakani”, izjavio je Adžić.

Повезане вести