Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Срнић ново појачање Црвене звезде!

Дете Црвене звезде и фудбалер који је у нашем клубу остваривао феноменалне резултате и ушао у срце сваког навијача – Славољуб Срнић је поново задужио црвено-бели дрес, а сарадња је озваничена на годину дана.

 

Неумољиви крилни нападач је тренирао са нашим клубом од почетка новембра, а од октобра је слободан играч, када је раскинуо уговор са Лас Палмасом у који је отишао из Црвене звезде. Срнић се одлично показао на тренинзима и запао за око Дејану Станковићу, а фудбалер који је много пута доказао приврженост клубу је такође имао велику жељу да поново обуче црвено-бели дрес. Срнић није могао да сакрије задовољство поводом потписа.

– Што се тиче емоција, за мене је Звезда нешто посебно и осећам се као да нисам ни одлазио из клуба. Све утакмице сам пратио, био на вези са људима из клуба и упућен у сваки детаљ што се тиче свлачионице. Дакле – као да сам био ту све време. Пресрећан сам и даћу све од себе да будем још бољи него претходна два пута – почео је Срнић.

Брзо се крилни нападач договорио са челницима нашег клуба.

– Ниједног тренутка се нисам размишљао око повратка, било је само питање да ли сам потребан управи и стручном штабу. Ипак, свидео сам се тренеру Станковићу после две недеље и већ тада ме је питао да ли желим да постанем, а понављам, нисам се размишљао уопште. Сигурно ће ми значити то што сам већ тренирао са тимом, увидео сам шта је оно што шеф стручног штаба жели и шта могу да очекујем. Импонује ми и што ми је стигло много порука подршке од стране навијача када су чули да тренирам са Звездом и што им је драго што сам се вратио.

Срнић има јасну новогодишњу жељу.

– Гол Келну је обележио моју досадашњу каријеру и наравно да бих волео да то поновим против Милана. Међутим, нек се било ко упише у стрелце, само да прођемо и направимо још једно чудо. У Новој години бих управо то пожелео навијачима, клубу и себи – да направимо искорак против Милана који је изванредна екипа и прођемо их. Ако смо победили Ливерпул који је те сезоне освојио Лигу шампиона, све је могуће – закључио је Срнић.

Славољуб Срнић је рођен 12. јануара 1992. године у Шапцу, а прве фудбалске кораке направио је у локалној Мачви, да би заједно са братом Драгољубом, као петнаестогодишњак дошао у млађе категорије Црвене звезде. Деби за први тим нашег клуба имао је 6. новембра 2010. године када је заиграо против ОФК Београда. Ипак, после тога одлази на каљења, прво у Сопот (28 утакмица и 8 голова), а потом и у Чукарички (31 утакмица и 8 голова), чији играч потом и званично постаје. Учинак на Бановом брду од када је парафирао уговор са Чукаричким му је такав да је на 81 утакмици постигао 15 погодака, да би се потом у Црвену звезду вратио 31. августа 2015. године. Оставио је одличан утисак и несумњивом борбом за дрес нашег клуба ушао у срце сваког навијача и остварио учинак од 124 одигране утакмице уз 15 постигнутих голова, у свим такмичењима. Потом у јануару 2019. године одлази у Лас Палмас за који је на 36 утакмица постигао погодак

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE дец 25, 2020 at 16:53

nema znanja a nema ni veliku platu 10h mesecno..neka ga da igra vašarske tekme..sprdnja

Reply
окнарб дец 25, 2020 at 16:07

Мишљења сам да овај данас из Норвешке лиге није бољи од Немање Радоњића

Reply
окнарб дец 25, 2020 at 14:54

Добро дошао назад!Ниси екстра појачање ,али сии примјер борбености и ти и Родић и Вукановић за које сам имаоогромну жељу да дођу у Звезду.Волио би да вратимо и Крстичића,а зашто не и Ђуричића.Неби то било прегомилавање ,знам да за дуел против Милана можемо регисстровати само тројицу,али ми се сада појачавамо и због квалификација за лигу шампиона,ако одиграмо првенство озбиљно и до краја,а надамо се и дуплој круни.Једини је жал пораз на пенале против омоније и што нисмо довелираније нападача.Надам се да ће мо побиједити Партизан и у купу и у првенству

Reply

Leave a Comment