Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Од рођења мог – Ераковић и Радојичић усрећили звездаше од Батајнице до Чукарице

Фудбалски клуб Црвена звезда обишао је данас неколико београдских општина и поделио новогодишње пакетиће најмлађим члановима клуба који су припремљени у сарадњи са екслузивним бетинг партнером “Моцарт“, а посебно изненађење за све били су наш првотимац Страхиња Ераковић, као и глумац Александар Радојичић.

Црвена звезда је наставила са акцијом поделе пакетића и представници нашег клуба су том приликом посетили Батајницу, Нови Београд, Земун, Баново брдо и Чукарицу. Нашем каравану се прикључио првотимац Страхиња Ераковић и обрадовао најмлађе суграђане у родној Батајници, а то је потом учинио и на Новом Београду. Уз обавезне аутограме, популарни „Чупа“ је поделио и осмехе оним најмлађима.Такође, још једно изненађење било је присуство Александра Радојчића, глумца и великог навијача Црвене звезде који је обрадовао најмлађе звездаше у Земуну.

Новогодишњој атмосфери и одушевљењу бебама допринео је и Деда Мраз, као и црвено-бели аутобус, који је био права атракција где год се појавио.

The post Од рођења мог – Ераковић и Радојичић усрећили звездаше од Батајнице до Чукарице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment